FC Farul: Nițescu și Ivanovici cer sprijinul suporterilor

1602
6
FC Farul: Nițescu și Ivanovici cer sprijinul suporterilor - conffcfarul4-1316704436.jpg

Antrenorul principal al echipei FC Farul, Marian Pană, a declarat, ieri, că își dorește ca, în meciul de sâmbătă, cu Victoria Brănești, să fie eliminate greșelile comise de elevii săi în deplasările de la Otopeni și Botoșani.

"Puteam câștiga la Botoșani, dacă nu greșeam la 3-3. Echipa e în creștere. Un rezultat de egalitate cu Victoria Brănești ar echivala pentru noi cu un eșec. Nu ne gândim decât la victorie. Simt că vom câștiga. Depinde doar de noi dacă vom avea cât mai mulți spectatori la meciuri, așa cum am văzut la Botoșani. Avem nevoie de ei, de susținerea lor, în tot ceea ce vom face de acum înainte. Dacă lucrurile vor merge așa cum ne dorim, în patru-cinci etape vom avea în tribune 4.000 - 5.000 de spectatori", a declarat, ieri, în cadrul unei conferințe de presă, antrenorul Farului, Marian Pană.
La rândul său, fundașul Costel Nițescu este de părere că meciul cu Victoria Brănești va fi unul dificil: "Vom avea un meci greu, dar pe care trebuie musai să îl câștigăm. Nu avem altă variantă decât vic-toria".
Pe de altă parte, Nițescu și-a exprimat regretul vizavi de numărul mic de spectatori prezenți la partidele alb-albaștrilor pe teren propriu: "Noi ne-am dori ca lumea să vină în număr mare la stadion, dar, din păcate, se pare că s-a cam pierdut interesul pentru fotbal la Constanța. Sper ca, prin evoluția mea, să contribui și eu la câștigarea celor trei puncte".

"S-a schimbat comportamentul suporterilor"
Mijlocașul echipei FC Farul, Petre Ivanovici, spune că sprijinul suporterilor este foarte important pentru alb-albaștri: "Am prieteni la Constanța și vreau să-mi ajut colegii pentru a câștiga sâmbătă. S-a schimbat comportamentul suporterilor. E greu să joci cu tribunele goale, dar eu sper ca, de acum înainte, numărul lor la meciurile noastre să crească. Fără ei, este destul de greu să realizăm ceea ce ne-am propus".
Partida FC Farul - Victoria Brănești, contând pentru etapa a șasea a Ligii a II-a, Seria I, este programată sâmbătă, 24 septembrie, de la ora 11, pe stadionul din str. Primăverii.



Comentează știrea

unu
23 septembrie 2011
baieti

cand o sa stiti sa faceti si voi o preluare, si un pas cu latul, o sa vina lumea sa dea 10 lei....pana atunci, mai bine mergem la divizia D....jucatorii sunt de aceiasi valoarea si nu se dau nici bani....aaaa, si nu trebuie sa l vedem nici pe Pana cum face ca maimutza pe banca !!

altu
23 septembrie 2011
farul

are dreptate nr. 1. jucatorii Farului sunt de nivelul Diviziei D, hai Divizia C. Ei alearga se straduiesc dar nu au valoare... asta e adevarul, tb sa recunoastem astia sunt cu ei defilam. si nu au saracii nici antrenor, Pana asta e o petarda!

blaziny
23 septembrie 2011
marian pana este oke

eu am incredere in MARIAN PANA! omu este foarte pasionat

Vuk
23 septembrie 2011
@blaziny

...poate vrei sa spui blazat... Pana e antrenor de Divizia C

Djalminha
23 septembrie 2011
@1 si 2

Stati acasa si pastrati banii pentru la iarna ca s-a scumpit gigacaloria...Un suporter adevarat vine la stadion si la bine si la rau.Voi sunteti suporteri de week-end ......FORTZA FARUL CONSTANTA!!!

unu
24 septembrie 2011
sclavule, ala de la nr.5

eu vin meci de meci la stadion, si tocmai asta imi da dreptul sa vorbesc, platesc pentru fotbal nu pt balci....

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 21 Septembrie 2011
Stire din Sport : Ce s-a întâmplat cu scrima la Oradea?
Pagina a fost generata in 0.2925 secunde