Sâmbătă, "marinarii" au pierdut cu 2-3 la Otopeni

FC Farul, pe post de Moș Crăciun

1091
FC Farul, pe post de Moș Crăciun - 60ad4f73c31222b8ba5c40037a975cba.jpg
Constănțenii le-au făcut cadou gazdelor primele două goluri, comițând erori copilărești. Scorul la pauză a fost 1-1.

Farul s-a întors cu mâna goală de la Otopeni, pierzând la limită, scor 2-3 (1-1), un meci pe care l-a abordat cu efectivul subțiat. Antrenorul Gică Butoiu i-a avut indisponibili pe Vajou, Buzea, Lupu, Abuzătoaie și Patriche, iar portarul Zdrâncă a jucat cu probleme medicale, neputând degaja cu piciorul drept. A evoluat în schimb veteranul Barbu, care a fost refăcut pe ultima sută de metri.
Scorul a fost deschis de gazde, în minutul 16, prin G. Ghiță, care l-a învins cu un șut la colțul lung pe Zdrâncă, după ce îi furase mingea lui Nițescu. După cinci minute, Farul a egalat: Șt. Ciobanu a centrat de pe stânga în fața porții, portarul Tănase a scăpat mingea în față, iar Husein a punctat din apropiere.
După 1-1 la pauză, CS Otopeni a trecut în avantaj imediat după revenirea de la vestiare, în minutul 50, când Iordache a beneficiat de o nouă greșeală personală a unui "marinar", debutantul Gianni Munteanu, și a înscris cu un șut din careu, pe lângă Zdrâncă. Gazdele s-au desprins la 3-1 în minutul 59, G. Ghiță realizând "dubla", cu un șut de la marginea careului, care a încheiat o acțiune personală.
Până la final, Farul a mai înscris o dată, în minutul 88 (Liviu Ștefan din penalty), însă era prea târziu pentru egalare. Lovitura de la 11 m a fost obținută de Borza, faultat în careu de un adversar.
***
FC Farul (antrenori, Gică Butoiu și Ion Barbu): Zdrâncă - Nițescu, Barbu, L. Ștefan (cpt.), Sascău - Husein (85 Paraschiv), Stăncioiu, G. Munteanu, Pă-duraru - Șt. Ciobanu, Dutciuc (46 Borza).
***
"Dacă aveam puțin curaj, puteam obține cel puțin un egal. Oricum, consider că nu ne-am făcut de râs. Am încercat să jucăm ofensiv, iar la 1-1 am avut două - trei situații bune de a marca. Din păcate, lipsa celor cinci jucători s-a cunoscut. Le-am făcut gazdelor cadou două goluri, în urma unor greșeli copilărești"
Gică Butoiu, antrenor FC Farul

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 26 Martie 2011
Stire din Sport : Farul e rănit, dar nu se predă
Pagina a fost generata in 0.4652 secunde