FC Farul pregătește un transfer surpriză!

1563
5
FC Farul pregătește un transfer surpriză! - farul13148790831322648628-1327392719.jpg
FC Farul nu se lasă mai prejos! După transferul lui Nicolae Dică în curtea rivalilor de la Viitorul a venit rândul rechinilor să lovească pe piața transferurilor. Contactat telefonic de Cuget Liber, președintele Farului, Marcel Lică a declarat că patronul Giani Nedelcu poartă în con-tinuare negocieri pentru întărirea echipei, însă nu a vrut să dea nume pentru a nu pune în pericol negocierile.

"Sincer vorbind, Viitorul a dat lovitura! Toată lumea știe care este valoarea lui Nicolae Dică și ce poate face pe teren. Dică este un jucător foarte bun, cu o experiență bogată care îi va ajuta pe puștii de la Viitorul să crească. Era exact elementul care le mai lipsea, tinerii de acolo au noroc, au ce învăța de la el și sunt convins că Dică își va aduce aportul la promovarea echipei. Și noi am adus un jucător valoros, de Liga I, în persoana lui George Curcă care cu siguranță va fi un om de bază în retur. Legat de jucători noi, tot ce vă pot spune e că și noi negociem, cu un jucător important. Anul trecut a jucat în Liga I și nu a dormit pe teren. Însă nu o să vă dau numele lui pentru că nu vreau să se răsufle în presă, iar alți binevoitori să intervină pentru a-i ridica cota. Oricum, Farul are un nucleu de jucători tineri cu o medie de vârstă de 22-23 de ani în care ne punem mari speranțe. Ne dorim să-i ajutăm să crească și să avem rezultate cu ei în viitor."

Cristian PAHOMIE 

Comentează știrea

4D
24 ianuarie 2012
Farul are sanse sa promoveze, dar sezonul urmator!

In aceasta pauza Farul da senzatia ca se aseaza ca un club viabil performantei. Giani Nedelcu se straduie sa faca ce trebuie, chiar daca dispune de o suma limitata de bani. E clar de avansul Viitorului luat spre marea performanta va trage si Farul dupa ea. Sunt sigur ca FC Farul va promova sezonul viitor in Liga 1. Aici e vorba si de ambitie! In aceasta competitie dintre cluburi Constanta va avea cel mai mult de castigat prin renasterea pasiunii pentru fotbal.

adi
24 ianuarie 2012
adi

ENES SIPOVIC de la Otelul !

farul
24 ianuarie 2012
faru

a venit sipovici care a jucat la petrolu tot turul o achizitie ffff buna bv asa dasperam sa mai avem surprize dastea

24 ianuarie 2012

suporter
24 ianuarie 2012
suporter

farul

Articole pe aceeași temă

Luni, 23 Ianuarie 2012
Stire din Sport : FC Farul merge ceas în amicale
Pagina a fost generata in 1.124 secunde