FC Farul, remember al marilor dueluri cu Steaua

1121
5
FC Farul, remember al marilor dueluri cu Steaua - farul13148790831322648628-1330467409.jpg

Articole de la același autor

FC Farul dispută astăzi, de la ora 13.00, pe stadionul din strada Primăverii, o partidă amicală în compania Stelei București.
Aflat în fața celui mai important test al iernii, antrenorul Farului, Viorel Tănase, a declarat că își dorește ca, la această partidă, echipa sa să beneficieze de sprijinul suporterilor, pe care îi așteaptă în număr cât mai mare la stadion, chiar dacă partida se va disputa la o oră la care mulți dintre cei care și-ar fi dorit să vadă jocul pe viu se află încă la serviciu sau la școală.
"Steaua este cea mai titrată echipă cu care am jucat până acum în meciurile amicale. Este un meci foarte util pentru noi, înfruntăm o formație cu jucători de valoare incontestabilă. Astfel, îmi pot vedea la lucru echipa în condiții de joc cu adversar foarte puternic și-mi pot face o imagine asupra unui prim lot de 20. Sper că Farul va întâlni pe Steaua și anul viitor, în Liga I. Eu de asta am venit la Constanța, de asta muncesc și îmi doresc să fim foarte eficienți. Abordăm fiecare meci la victorie, indiferent de adversar și asta vreau să le imprim și jucătorilor. Sper să vină lumea la stadion, pentru că avem nevoie de susținere din tribună", a declarat Viorel Tănase, pentru fcfarul.ro
Intrarea la meci se va face numai pe bază de bilet, prețul fiind de 10 lei. Intrarea este generală.

Comentează știrea

jana
29 februarie 2012
pt faru

giani sa l pupi in fund pe sica de la melody pt ca el a vorbit cu curca sa vina pt ca este finul lui si a vorbit si cu gigi becali sa trimita pe badea si paraschiv la faru , ati vazut sica cu becali in deplasari cu tea sponte , poate pina incepe campionatul o sa fie patron ca giani merge cu mila la consiliul judetean , se baga in seama si viorel farcas de la urbanism , bafta fc faru

ttt
29 februarie 2012
Asa este

Daca Sica de la melody a ajutat Farul. Bravo lui.

Turcu E.R.A.
29 februarie 2012
FORZA STEAUA

DE MULT ASTEPTAM ACEASTA ZI...FORZA STEAUAAAAAA !!!

mine
29 februarie 2012
pentru 3

m..e la toti stelistii (si dinamovistii, ca sa nu se supere)...jigodii de bucuresti

grasu
29 februarie 2012
pt farul

pe marian diaconescu nu l mai vad , saracul de cind a venit la fc farul tot cu geaca aia crem este la bagat in curbe nedelcu , si acum este lica dar asta este bagat la banci rau de tot cu sala eden . asta este ,pacat de orasul asta nu avem o echipa , clujul are 2 echipe . toti bani care se dau la fc farul de la barosani se duc la restantieri cum este schiopu barbone pascovici saracu lupu la prins cu fier viechi la un centru .

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4954 secunde