FC Farul s-a despărțit de trei jucători și ar putea rămâne și fără antrenor

775
3
FC Farul s-a despărțit de trei jucători și ar putea rămâne și fără antrenor - fotbalfarul-1372707433.jpg

Articole de la același autor

În timp ce alte echipe și-au reluat pregătirea, își achiziționează jucători și pun la punct planul de bătaie pentru următorul sezon al Ligii a II-a, FC Farul se scaldă în aceleași ape tulburi. Conducerea nu a anunțat nimic, iar jucătorii cărora li s-a terminat contractul s-au îndreptat deja către alte echipe. Exemple sunt Sorin Chițu, Robert Săceanu sau Ovidius Stoianof, iar antrenorul Ion Răuță nu este departe de a accepta și alte oferte. 

Probabil încă în așteptarea unui sprijin financiar din partea autorităților locale, FC Farul Constanța amână, în continuare, reunirea lotului, fiind deja târziu având în vedere că jumătate din jucătorii grupării de la malul mării nu mai au contract. Situația este cu atât mai îngrijorătoare cu cât trei din jucători au părăsit deja clubul, optând pentru alte echipe care și-au demarat deja pregătirile.

Astfel, golgheterul "marinarilor" în sezonul trecut, Sorin Chițu a plecat în cantonamentul din Austria cu Săgeata Năvodari, în vreme ce Ovidiu Stoianof și Robert Săceanu s-au reîntors la Universitatea Craiova, formație care a depus cerere de înscriere în Liga a II-a.

"Deocamdată, nu s-a luat nicio decizie. Încă așteptăm. A rămas același plan, adică să nu facem nimic. Nu poți să ții jucătorii așa. Dacă veneam cu o ofertă, poate reușeam să-i păstrăm. Dar dacă nimeni nu a făcut nicio mișcare", ne-a spus antrenorul FC Farul, Ion Răuță.

Rămâne Farul și fără Răuță?

Tehnicianul "alb-albaștrilor", Răuță se confruntă, de asemenea, cu nelămuriri în ceea ce privește continuitatea Farului în sezonul următor al eșalonului secund. Acestuia i-a expirat contractul zilele trecute, pe 30 iunie, și spune că, dacă i s-ar pune în față o ofertă, probabil că nu ar refuza.

"Nu-i problemă că mi-a expirat contractul, asta este, mergem înainte! Ce aș putea să fac în situația asta? Depinde de ce se va întâmpla în viitorul apropiat. Dacă o să se ivească vreo ocazie, probabil că voi accepta și o altă ofertă. Vă dați seama, nu pot să stau acasă! Probabil că vom afla săptămâna aceasta sau săptămâna viitoare dacă se va implica cineva sau nu la club", a declarat Ion Răuță.

Omul care a contribuit vizibil la salvarea formației constănțene de la retrogradare în ediția trecută a Ligii a II-a, Ion Răuță este deja curtat de alte echipe, însă, cel puțin pentru moment, nimeni nu a venit hotărât în fața acestuia.

"Am avut o discuție cu cineva, dar a rămas la stadiul de discuție, nu a fost o ofertă concretă", a precizat Răuță.

Comentează știrea

My name is Iliescu. Nelu Iliescu
2 iulie 2013
Farul 2013

e clar, inca un sezon cenusiu. in conditiile astea, ce pretentii sa mai ai,nici de retrogradare nu cred ca mai scapam in campionatul urmator.

rusine
2 iulie 2013
rusine farul

Praf se alege de echipa farul si de stadionul echipei farul rusineee

Lite
2 iulie 2013
P

Un cacat de machidon sarac care detine clubul e vinovatul pentru situatia dezastruoasa la echipa.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9364 secunde