FC Farul, scoasă la vânzare de Giani Nedelcu

2128
9
FC Farul, scoasă la vânzare de Giani Nedelcu - sus-1335300146.jpg
Patronul clubului FC Farul, Giani Nedelcu, a declarat, ieri, în exclusivitate pentru "Cuget Liber", că nu mai poate să susțină echipa de unul singur și că este dispus să vândă toate acțiunile pe care le are la FC Farul, în cazul în care se va găsi un investitor sau un grup de investitori interesați să ducă mai departe tradiția celui mai iubit club al județului Constanța.
"Toată lumea zice că nu fac, nu dreg, că eu nu vreau cu adevărat să vină și alți acționari lângă mine, dar nu este adevărat! Am spus mereu că orice persoană interesată să investească la FC Farul este binevenită aici. Nimeni nu are ușa închisă! Mai mult, sunt dispus să vând tot pachetul de acțiuni pe care-l dețin la FC Farul, însă nu cred că va apărea o persoană cu adevărat interesată. Nu am stabilit încă niciun preț, pentru că nu am primit nicio ofertă concretă. Tot ce s-a spus până acum despre anumite oferte pe care le-aș fi refuzat au fost simple zvonuri. Vă spun sincer că, dacă eu plec de la FC Farul, acest club dispare, dar, dacă se vrea plecarea mea, nu e nicio problemă, vând și plec. Aștept oferte!", a declarat, pentru "Cuget Liber", Giani Nedelcu.

Actualul patron conduce destinele clubului FC Farul din iulie 2009. Înainte de a cumpăra pachetul de acțiuni al FC Farul, Giani Nedelcu a mai fost implicat la două cluburi din fotbalul românesc, Rocar București și Știința Bacău.

Comentează știrea

toro
25 aprilie 2012
Imbecil

Pai tu mai vrei bani pe Farul dupa cate blaturi ai facut? Nu ti-ar fi rusine...

giogini
25 aprilie 2012
Dute ...

Dute Giani unde vezi cu ochi bisnitzarule. Anonim erai , anonim ramai ; Lasa vrajeala k dispare clubul , mai degraba dispare omul Giani din monden. Pune un pretz rezonabil daca chiar vb serios si dute la Rocar , Extensiv si fa acolo performantza. ;)

ANONIMUS
25 aprilie 2012
....

Dispare Farul ??? mai degraba dispari tu anonimule. daca erai milionar in euro te bagai la o echipa din Bucuresti saracie, sa iti arati valoarea ta de cocos. Asa vb goale, tu la Farul nu faci fatza ne minti k va disparea clubul k se va teleporta. Cata publicitate ai capatat de pe urma clubului asta ne se mai pune la socoteala ??? doar k daca pleaca cocosul Giani dispare si clubul . Pleaca ma vi pune un pretz rezonabil la vanzare daca esti asa de blindat de euro . PS: Hagi cand a facut o oferta pt club ... 3mil se dorea .. pai tu nu ai bagat 500 de mii de cand esti la Farul de unde suma de 3 mil

coco
25 aprilie 2012
Camatari te cauta

Intrebati prin bucuresti k este amanetat la camatari vai pl lui. Un cersetor se milogea la Sica de la Melody k nu mai are bani . Pe Badea cum la adus la Farul ??? ... sa`i pupe picioarele lu Sica . Lasa clubul si pleaca

coco
25 aprilie 2012
La revedere

ce investitor sa vina langa tine la club ma ? Pai tu ai bani sa investeti cot la cot cu un investitor (Bosanceanu, Idu etc.) ... esti un parlit si jumatate. Lasa mangla asta de om serios si cauta alt club . Pa, Pa si praf de mers.

cicanos
25 aprilie 2012
....

Toata suflarea Farista sa faca cheta sa cumparam clubul de la patronul de carton Nedelcu . Copos vroia 1 leu pe Rapid noi k te apreciem iti dam 500 si bagajelul si fuga la pariuri sportive , si lasa`ne. Giani dute de unde ai venit

Ratza
25 aprilie 2012
O sa plangem dupa tine Giani

Toata suflare Farista este in doliu , curg rauretze de lacrimi pt marele investitor Giani Nedelcu care este hotarat sa paraseasca clubul; vai va disparea Farul, noroc cu tn k nu au cazut nocturnele, peluzele ))) esti penibil , pune clubul la vanzare si tutuca de unde ai venit .... PS: Pariurile sportive meseria ta ;)

Georgica
25 aprilie 2012
Parlitule

Ai adus echipa asta pe loc retrogradabil.Fraiere daca nu pleci mai repede o sa te linsam.Sa de-a draqu sa ne aduci mai rau de atit ca e vai de curul tau.Nu te mai speli cu toata Marea Neagra.Pariorule...ti-ai luat banii din pariuri.Vezi:Callatis-Farul;Farul-Botosani;Farul-Snagov;dinamo2-Farul.Pleaca zdreanta.

Marian Diaconescu
27 aprilie 2012
Hai cu promovarea

Hai cu promovarea, simpaticilor :)

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 25 Aprilie 2012
Stire din Sport : Fotbal / FC Viitorul – CSMS Iași 1-1
Pagina a fost generata in 0.6528 secunde