Liga a II-a la fotbal, Seria I, etapa a XXI-a

FC Farul și Viitorul câștigă fără luptă, Callatis dă lovitura la Bacău

759
2
FC Farul și Viitorul câștigă fără luptă, Callatis dă lovitura la Bacău - farul-1334587000.jpg
Etapa a XXI-a a Ligii a II-a la fotbal a fost una bună pentru cele patru echipe constănțene care evoluează în Seria I, acestea câștigând nu mai puțin de 10 puncte din 12 posibile.

FC Farul a primit drept cadou de Paște o victorie cu 3-0 la "masa verde", urmare a retragerii din campionat a Victoriei Brănești, iar jucătorii antrenați de Viorel Tănase au beneficiat de etapa de pauză și s-au bucurat de un week-end liber, după ce tehnicianul a decis să anuleze jocul școală de vineri dimineață și să le dea liber celor care stau la distanțe mai mari.

Și FC Viitorul a obținut trei puncte fără să transpire. Formația pregătită de Cătălin Anghel ar fi trebuit să joace împotriva Snagovului, însă adversara nu a reușit să facă rost de banii necesari pentru deplasarea la Ovidiu, astfel că scorul a fost omologat 3-0 în favoarea constănțenilor.

Trecând la "truditori", trebuie spus că surpriza etapei a furnizat-o Callatis Mangalia, care a câștigat, cu scorul de 2-1 (0-1), meciul cu FCM Bacău, susținut în deplasare. Băieții lui Mugurel Cornățeanu nu au făcut un joc prea grozav în prima repriză, însă, după pauză, au reușit să întoarcă soarta întâlnirii. Atacantul Doicaru și-a făcut treaba, înscriind de două ori (min. 62 și 77), de fiecare dată din pe- nalty, astfel încât cele trei puncte poposesc în sudul litoralului.

În fine, la primul meci avându-l pe bancă pe Constantin Funda, Săgeata Năvodari nu a reușit mai mult decât un scor alb, 0-0, acasă, cu Dunărea Galați, însă această remiză păstrează formația dobrogeană în "cărțile" promovării.

v v v

Etapa viitoare, când vor avea loc derby-urile locale FC Farul - Săgeata Năvodari și Callatis Mangalia - FC Viitorul, ar putea aduce multe clarificări.

Dacă nu bate pe Farul, Săgeata își va diminua șansele de a ocupa locul doi, iar drumul către Liga I va fi mai facil pentru CSMS Iași sau Delta Tulcea. De asemenea, pentru a-și întări poziția de lideră, FC Viitorul nu-și poate permite să cedeze puncte în sudul litoralului. 

Comentează știrea

cta
17 aprilie 2012
cta

sunt curios sa vad daca o sa fie callatis-viitorul la pariuri ca sigur meciul este de 2 solist , e blat dinainte sa inceapa , daca callatis ar juca pe bune i`ar rupe pe viitorul la ce echipa de kkt au

Marian 92
17 aprilie 2012
Farul 1 , Viitorul 2

da voi credeti ca nu se stie ? umbla vorba-n targ de mult? oare viitorul a imprumutat 6-7 jucatori de pomana acolo? fara sin mangalia era sub linie..ala le-a adus 90% din pct in retur...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3368 secunde