FC Farul susține testul maturității cu Delta Tulcea

701
3
FC Farul susține testul maturității cu Delta Tulcea - farul-1319830341.jpg

FC Farul va avea în față un adversar foarte dificil, sâmbătă, de la ora 12.45, în cadrul etapei a XI-a a Ligii a II-a, Seria I.
Pe stadionul din strada Primăverii, vine Delta Tulcea, cea mai puternică echipă din serie, lidera ierarhiei.

FC Farul - Delta se anunță a fi o partidă extrem de disputată: "marinarii" vor să urce în clasament, în timp ce, pe tulceni, trei puncte le-ar consolida poziția de lideri.
Dacă adversara elevilor lui Marian Pană are ca argument seria rezultatelor foarte bune obținute până în momentul de față, alb-albaștrii au de partea lor istoricul favorabil în confruntările de pe teren propriu cu echipele puternice ale campionatului. Fără probleme de efectiv, tehnicianul "marinarilor" este încrezător că FC Farul va reuși să obțină un rezultat deosebit sâmbătă.
"Trebuie să demonstrăm că putem să ne ridicăm la înălțimea așteptărilor, să dăm dovadă de maturitate în acest meci care se anunță cel mai dificil din tur. I-am simțit pe băieți foarte concentrați, e clar că au înțeles importanța momentului. Nu se sperie forma pe care o traversează echipa din Tulcea, fiindcă și ei au anumite puncte slabe, pe care noi trebuie să le exploatăm", a spus Pană.

Care va fi tactica Farului?
Va fi foarte interesant de urmărit cum au gândit cei doi tehnicieni această partidă din punct de vedere tactic.
"Trebuie să ne dovedim mai inteligenți decât adversarii noștri, să încercăm să îi surprindem. Nu avem voie să-i lăsăm să-și facă jocul lor obișnuit, care ați văzut bine ce rezultate le-a adus până în prezent", a explicat antrenorul Farului.
În clasament, FC Farul se află pe locul 7, cu 14 puncte, în vreme ce Delta Tulcea se găsește în fotoliul de lider, cu 22 de puncte.
Meciul este arbitrat de Iulian Călin, din Ștefănești (Argeș), asistat la linii de Marius Cristian Marchidanu (Brăila) și Gabriel Sabin Stroe (Pitești).



Comentează știrea

capitanul
29 octombrie 2011
Testul maturitatii????

Toate partidele pe care le-a sustinut farul a fost un TEST AL MATURITATII! Oricum inca nu sunt pregatiti pantru liga 1

John Alex
29 octombrie 2011
Hai Faru'!

Victorie!

FARIST ADEVARAT
29 octombrie 2011
aoleu

Daca ne bate Tulcea nu mai dati nici o declaratie!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 28 Octombrie 2011
Stire din Sport : Cine sunt campionii saltelelor
Pagina a fost generata in 0.4757 secunde