FC Farul țintește un rezultat bun cu Rapid Suceava

716
FC Farul țintește un rezultat bun cu Rapid Suceava - farulmariandiaconescu3-1349206852.jpg
FC Farul nu a avut parte de un start strălucit în acest campionat, în care a întâlnit însă principalele favorite la promovare. Deplasările frecvente și oboseala acumulată par a fi alte motive pentru care "alb-albaștrii" nu au bifat decât o singură victorie în cele cinci etape (patru jucate).


"Sperăm la un progres în meciul cu Rapid Suceava, iar după acesta, un rezultat bun în meciul cu Dunărea Galați. Am avut până acum meciuri grele, deplasări lungi, trebuie luat și asta în calcul. De trei săptămâni suntem numai pe drumuri. Echipa a stat o zi, două, în Constanța, restul numai în autocar. Acest lucru s-a văzut și în jocul echipei. Oboseala se acumulează", ne-a spus unul dintre conducătorii FC Farul, Marian Diaconescu. 
"Am avut o tragere la sorți nefavorabilă. Plus că am jucat numai cu echipe care trag la promovare. Nici antrenorul Alin Artimon nu a avut timp. El este, practic, doar de o lună aici. Are nevoie de timp să pună lucrurile la punct, dar eu am foarte mare încredere în acesta. Văd că muncește și câtă dorință pune în ceea ce face", ne-a mai spus Diaconescu. 


Defensivă descoperită
FC Farul are mari probleme în defensivă. Jucătorii pe care s-au bazat conducătorii clubului, în perioada dinaintea startului noului sezon, nu au evoluat conform așteptărilor, iar acum, postul de fundaș stânga nu este ocupat. 
"Sunt câteva posturi care sunt neacoperite, asta este realitatea. Suntem descoperiți, practic, pe partea stângă. Jucătorii pe care i-am adus pentru flancul stâng nu au dat randamentul care trebuie, iar antrenorul a fost nevoit să facă improvizații. Sandu, din fundaș central a trecut fundaș stânga. Săceanu, din închizător l-am trecut fundaș stânga. Acest post este o problemă foarte mare la noi în momentul de față", a precizat Marian Diaconescu.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3595 secunde