Liga a II-a la fotbal

FC Farul, ţinută în şah de Ripensia Timişoara, la debutul în play-out

147
FC Farul, ţinută în şah de Ripensia Timişoara, la debutul în play-out - fcfarul2-1617536221.jpg

Articole de la același autor

FC Farul a terminat la egalitate, scor 1-1 (0-0), partida susţinută, sâmbătă, pe teren propriu, în compania celor de la Ripensia Timişoara, contând pentru prima etapă a play-out-ului Ligii a II-a la fotbal, Grupa A.

„Marinarii” au deschis scorul în min. 58, când Antonio Cruceru a transformat un penalty acordat pentru un fault în careu al lui Rogac asupra lui Măzărache, iar Ripensia a restabilit egalitatea prin golul lui Mihai Ene, în min. 82.

Alte rezultate din play-out: Fotbal Comuna Recea - Pandurii Lignitul Târgu Jiu 5-0, CSM Reşiţa - Petrolul Ploieşti 0-1, Concordia Chiajna - Unirea Slobozia 1-1, Viitorul Pandurii Târgu Jiu - SCM Gloria Buzău 2-4.

FC Metaloglobus şi Aerostar Bacău au stat.

În clasamentul Grupei A, FC Farul ocupă primul loc, cu 33 de puncte, iar în Grupa B, lideră este Petrolul Ploieşti (34 p).

În play-off, fază în care şase echipe se luptă pentru promovare, încă nu s-a marcat! Partidele CS Mioveni - U Craiova şi Dunărea Călăraşi - ASU Politehnica Timişoara s-au încheiat cu acelaşi rezultat, 0-0, iar meciul FK Csikszereda - Rapid Bucureşti se va disputa marți, 6 aprilie, de la ora 19.00.

XXX

Fotbalul românesc a mai pierdut un nume mare: Remus Câmpeanu, simbolul Universităţii Cluj, a încetat din viaţă, sâmbătă, 3 aprilie, la vârsta de 82 de ani.

Câmpeanu a jucat pentru Universitatea Cluj 329 de partide în Divizia A și a marcat 15 goluri. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0843 secunde