FC Farul, Viitorul și Callatis, anchetate de UEFA în scandalul pariurilor!

932
2
FC Farul, Viitorul și Callatis, anchetate de UEFA în scandalul pariurilor! - fotbalanchetauefa-1355420856.jpg
Ieri dimineață, la Casa Fotbalului, fostul șef al Interpolului în România și ofițer de integritate la FRF, Ioan Hurdubaie, a declarat, în cadrul unei conferințe de presă, că UEFA anchetează mai multe meciuri din România cu probleme la pariuri. Printre echipele anchetate, se numără și FC Farul, FC Viitorul și Callatis Mangalia, formație care, recent, s-a desființat! 

FC Farul, FC Viitorul și Callatis Mangalia figurează pe lista UEFA privind ancheta în care sunt implicate mai multe echipe din Ligile I și II care sunt suspectate de pariuri. Printre meciurile asupra cărora planează suspiciuni de blat, se numără și cel pierdut de FC Farul în deplasare la Brăila (0-2), din 17 noiembrie.

"În cele 14 luni de activitate, am solicitat structurii de integritate a UEFA informații privind 19 meciuri din Ligile I și a II-a, care au prezentat unele suspiciuni și ca urmare a verificărilor efectuate, ni s-a comunicat că în 14 jocuri rezultatul a fost negativ, în sensul că nu au existat suspiciuni, iar la cinci meciuri rezultatul a fost pozitiv. Au fost trei meciuri în 2010, Arieșul Turda - UTA, FC Botoșani - FC Snagov, Steaua II - FC Snagov și un meci în aprilie 2012, în Liga a II-a, Callatis Mangalia - Viitorul Constanța. În afara acestor partide, UEFA ne-a mai informat cu privire la meciurile Gaz Metan Severin - FC Oradea, din septembrie 2011, Gloria Bistrița - Pandurii Târgu Jiu, din 7 octombrie, și FC Brăila - Farul Constanța, din 17 noiembrie. Din verificările efectuate, nu au rezultat elemente deosebite din care să rezulte necesitatea luării unor măsuri disciplinare", a spus Ioan Hurdubaie.

 

Meciurile asupra cărora au planat suspiciuni: Arieșul Turda - UTA 2-1, CS Botoșani - FC Snagov 5-0, Steaua II - FC Snagov 4-2 (din anul 2010); Gaz Metan Severin - FC Bihor Oradea, din septembrie 2011, scor 3-0, Callatis Mangalia - Viitorul Constanța, aprilie 2012, scor 1-5, Gloria Bistrița - Pandurii Târgu Jiu, 7 octombrie 2012, scor 1-3, FC Brăila - Farul Constanța, 17 noiembrie 2012, 2-0.

Comentează știrea

dan mangalia
14 decembrie 2012
ca sa vedeti cine a promovat,,,marele viitorul

la mangalia cu viitorul a fost blat clar! viitorul nu batea aici cel putin la scorul asta ,,dar nu cred ca ei castigau mai mult de un punct ! la pauza am plecat pt ca era o rusine de meci! de aici ne dam seama ca din b in a intra echipe,,,care nu promoveaza chiar pe bune! si cu iasiul a fost la fel!…

sharky
14 decembrie 2012
Doar FARUL

Cred ca in afara de Sportul toate care au venit din B in A au fost cu dedicatie, Cu FARUL in suflet,,,, http://dublazilei.ro/ site de pariuri

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3847 secunde