FC Farul vrea să doboare "aeronava" Otopeniului

905
FC Farul vrea să doboare

Optimismul este la el acasă în vestiarul Farului înaintea jocului cu CS Otopeni. Atât antrenorul Viorel Tănase, cât și jucătorii săi sunt încrezători că pot câștiga acest meci, chiar dacă vor avea în față o echipă alcătuită în mare parte din jucători cu ștate vechi în primele două eșaloane fotbalistice ale țării.

"Ne așteaptă un meci important. CS Otopeni este o echipă disci-plinată, cu jucători cu experiență, dar sper să obținem trei puncte. Toată lumea este conștientă de dificultatea acestui joc, ne-am pregătit bine și sper că la ora de start motivarea să fie așa cum trebuie. Ne dorim ca lumea să vină la stadion, pentru că avem nevoie de susținerea publicului.
S-a văzut și etapa trecută, la Viitorul, suporterii au avut o contribuție la punctul obținut. Acei oameni au întreținut atmosfera și au încurajat echipa pe care o puteau duce către victorie. Până la urmă, am obținut un punct și ne mulțumim și cu atât. Mai sunt destule jocuri de disputat din retur și sper să avem o serie de rezultate pozitive", a declarat antrenorul Viorel Tănase, la conferința de presă de ieri.
Chiar dacă nu este la curent cu ultimele evenimente și transferuri realizate în această iarnă de CS Otopeni, atacantul Farului, Vali Badea, a declarat că valoarea și experiența jucătorilor fariști își va spune cuvântul în meciul cu CS Otopeni.
"Este un campionat foarte echili-brat și acest lucru s-a văzut deja. Despre CS Otopeni, pot spune că îi cunosc pe câțiva dintre jucătorii săi, au valoare, însă le-am spus și colegilor mei, în vestiar, că putem să câștigăm jocul, fiindcă avem un lot mai valoros. Personal, nu mă deranjează concurența cu Pătulea, pentru că este normal ca la orice echipă să existe con-curență pe posturi. Mă bucur foarte mult pentru el că reușește să marcheze și sper să o țină tot așa. În ceea ce mă privește, nu pot decât să continui să mă pregătesc și să-mi aștept rândul", a declarat Vali Badea.
Meciul FC Farul - CS Otopeni, din cadrul celei de-a XVIII-a etape a Ligii a II-a, Seria I, se joacă astăzi, pe stadionul "Farul", de la ora 18.00.

Iată și celelalte partide ale rundei: Săgeata Năvodari - FC Bo-toșani, FC Snagov - Callatis Man-galia, Dinamo II București - Vii-torul Constanța, Delta Tulcea - FCM Bacău, Dunărea Galați - Astra II, Gloria Buzău - CSMS Iași. Jocul CF Brăila - Victoria Brănești nu se dispută, echipa oaspete retrăgându-se din campionat.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 30 Martie 2012
Stire din Sport : Fotbal / FC Farul - CS Otopeni 2-2
Pagina a fost generata in 0.5339 secunde