FC Farul vrea trei puncte, dar Callatis e cu cuțitul la os

947
2
FC Farul vrea trei puncte, dar Callatis e cu cuțitul la os - siglafarul1320663575-1321657774.jpg

Articole de la același autor

După o săptămână agitată, cu acuze de blat și rezilieri de contracte, FC Farul merge la Mangalia cu obiectivul declarat de a câștiga cele trei puncte, însă "marinarii" lui Marian Pană trebuie să fie foarte atenți, pentru că echipa din sudul litoralului, aflată în zona retrogradării, va face tot ceea ce îi va sta în putință să păstreze punctele la Mangalia.
În plus, a nu se uita că, la toate derby-urile județene, ambițiile sunt uriașe. Și mai e un lucru: Callatis este încurajată de 1.500 de suporteri, aspect care ar putea face diferența.
Partida Callatis - FC Farul, contând pentru etapa a 14-a a Ligii a II-a, Seria I, se va des-fășura duminică, de la ora 13.00. Arbitrează Ciprian Amarandei (Vaslui), asistat la linii de Valentin Cristea (Călărași) și Gabriel Cătană (Târgoviște). Arbitru de rezervă - Fernando Costache (Constanța).

Comentează știrea

Sula in coaste
19 noiembrie 2011
M..E GIANI si PANA

Cum sa mai vina lumea la meci cand conducerea da afara jucatori constanteni?Nici macar nu au dovezi impotriova lor.O sa vin si o sa protestez impotriva acuzelor de blat ce planeaza asupra lui Posteuca,Stefan.L. si Ciobanu...

doar FARUL
20 noiembrie 2011
pt Sorin Mihalache

Domnule Mihalache , vom fii 150-200 de faristi in tribune la Mangalia si vom face diferenta . Conteaza calitatea nu cantitatea.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5191 secunde