FC Timișoara, amendată cu 20.000 lei

728
Comisia de Disciplină a Ligii Profesioniste de Fotbal a hotărât ca FC Timișoara să primească o penalitate sportivă de 20.000 lei, după ce la meciul cu Dinamo, scor 2-0, fanii bănățeni au creat mai multe incidente în tribune, decizia fiind irevocabilă.
Membrii comisiei au mai decis să sancționeze FC Vaslui cu o amendă de 2.000 de lei, pentru că la partida cu CFR Cluj, scor 2-0, publicul prezent pe stadion a fost incitat prin stația de amplificare, lucru interzis de regulament.
Jucătorii Emmanuel Kone (Internațional Curtea de Argeș), Valeriu Bordeanu (Unirea Urziceni) și Mădălin Murgan (Pandurii Tg. Jiu) au fost suspendați câte două etape și amendați cu câte 2.000 de lei, pentru că în meciurile echipelor lor din etapa a 14-a a Ligii 1 au fost eliminați.
Comisia de Disciplină a ratificat și decizia Astrei Ploiești în cazul lui Dușan Dokic, jucătorului fiindu-i micșorat salariul cu 25%. De asemenea, s-a mai hotărât ca magazinerul Rapidului, Cornel Mateiaș, și delegatul Pandurilor, Ion Tambu, să primească avertisment, pentru că au fost eliminați la ultimele partide din Liga 1.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4319 secunde