FC Viitorul, "misiune imposibilă" cu CFR Cluj

353
FC Viitorul,

Articole de la același autor

FC Viitorul se pregătește de cel mai greu meci de până acum în Liga I, contra campioanei CFR Cluj, partidă din etapa a XII-a, care va avea loc mâine, de la ora 19.30, pe stadionul "Dr. Constantin Rădulescu", din Cluj-Napoca.


Deși întâlnirea cu CFR Cluj face parte din categoria meciurilor "imposibile" pentru FC Viitorul, antrenorul Cătălin Anghel este de părere că echipa sa poate face față oricărui adversar din Liga I și că merge la Cluj cu un sigur obiectiv: victoria. 

"Vom merge să luăm puncte, pentru că avem nevoie de ele și avem încredere în noi. Am demonstrat că putem să facem față oricărei echipe. Sper din tot sufletul să fim foarte bine pregătiți fizic și mental și să ne atingem obiectivul", a spus Anghel. 

Tehnicianul Viitorului este conștient de punctele slabe ale jucătorilor lui și vrea ca în partida de la Cluj să nu se mai repete erorile din trecut. 

"Trebuie să evităm greșelile pe care le-am făcut meciurile trecute, când puteam chiar să câștigăm sau să luam un punct. Dacă începem meciul bine și rămânem concentrați, putem face față cu brio clujenilor. Am încredere mare în jucătorii mei", a mai spus Cătălin Anghel. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4211 secunde