FC Viitorul primește vizita vicecampioanei ASA Tg. Mureș

227
1

Articole de la același autor

Duminică, la Ovidiu, pe stadionul Central din cadrul complexului sportiv al Academiei Hagi, constănțenii se vor bucura de un nou spectacol fotbalistic. De la ora 16.30, FC Viitorul va înfrunta pe ASA Târgu Mureș, în meciul contând pentru etapa a cincea a Ligii I.

După patru etape, toate încheiate cu remiză, elevii lui Gheorghe Hagi își doresc cu ardoare o victorie, însă misiunea din această săptămână nu pare deloc una ușoară. În sezonul trecut, ASA Târgu Mureș s-a bătut la titlu, devenind vicecampioană, iar în actuala ediție, mureșenii se află în fruntea clasamentului.

ASA vine la Constanța după o victorie obținută pe terenul echipei franceze AS Saint-Etienne, joi seara, scor 2-1, în manșa secundă a turului III preliminar al Europa League. Chiar dacă au câștigat în retur, mureșenii au ratat calificarea în play-off-ul competiției, din cauza faptului că au fost învinși în partida tur, scor 0-3.

Săptămâna aceasta, la echipa dobrogeană a revenit Bănel Nicoliță, care a semnat pe un sezon. De la formație a plecat însă Ionuț Puțanu, care va evolua la FC Brașov sub formă de împrumut până la finalul sezonului.

Fanii constănțeni mai pot achiziționa bilete sâmbătă și duminică, după cum urmează: sâmbătă (8 august): orele 10.00 - 16.00, de la magazinul oficial din incinta Academiei Hagi, de la Ovidiu; duminică (9 august): orele 10.00 - 16.00, de la casa de bilete din incinta Academiei Hagi, de la Ovidiu.

Gruparea constănțeană va pune la dispoziția suporterilor autocare tip cursă specială. Plecarea va avea loc duminică, începând cu ora 14.30, din 15 în 15 minute. Punctul de plecare va fi Palatul Copiilor (Constanța).

v v v

Primele două partide ale etapei s-au disputat vineri, terminându-se după închiderea ediției: FC Voluntari - FC Botoșani și CSMS Iași - CFR Cluj.

Iată care este programul din week-end: sâmbătă: CS U Craiova - Concordia Chiajna (ora 18.30), Petrolul Ploiești - Pandurii Târgu Jiu (ora 21.00), duminică: ACS Poli Timișoara - Astra Giurgiu (ora 18.30).

Etapa a cincea aduce în atenția suporterilor un derby mult așteptat: Steaua - Dinamo, ocupantele locurilor doi, respectiv trei în clasamentul general. Rivale de o viață, cele două formații se vor înfrunta duminică, de la ora 21.00, pe Arena Națională, în meciul care va încheia manșa.

Toate jocurile etapei pot fi urmărite în direct pe Digisport 1.

Comentează știrea

Nico
8 august 2015
Oportunitate de castig!

Oportunitate incredibila de castig! Grabeste-te sa prinzi aceasta oferta cu totul revolutionara! Acum ai sansa de a aplica un sistem care iti aduce repede bani, chiar din prima luna, fara stres, fara sa recrutezi oameni, fara sa construiesti retele! Doar castigi simplu bani! Cere acum detalii la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6057 secunde