FC Viitorul, trei premii la gala AFAN

134

Articole de la același autor

FC Viitorul și-a trecut în palmares trei premii câștigate la gala Asociației Fotbaliștilor Amatori și Nonamatori (AFAN). Decernarea premiilor a avut loc vineri seara, în București.

Clubul constănțean a obținut premiul pentru fair-play. De asemenea, Gheorghe Hagi, managerul echipei, a fost desemnat cel mai bun conducător de club. Cel de-al treilea premiu a fost câștigat de Ianis Hagi, pentru cel mai bun tânăr jucător.

Premiile AFAN au fost acordate în urma voturilor primite din partea fotbaliștilor și antrenorilor care activează în primele trei eșaloane.

De asemenea, selecționerul reprezentativei României, Anghel Iordănescu, a primit "Premiul pentru excelență".

Au mai fost premiați: Silviu Lung jr. - cel mai bun portar, Constantin Budescu - cel mai bun atacant și cel mai bun fotbalist din 2015, Florentina Olar (căpitanul naționalei feminine) - premiu special pentru "golul anului 2015", Fernando Varela (FC Steaua) - cel mai bun fundaș și cel mai bun fotbalist străin, Nicușor Stanciu (FC Steaua) - cel mai bun mijlocaș, Marius Șumudică (Astra) - cel mai bun antrenor, Mirel Rădoi - premiul pentru întreaga carieră, Cristi Balaj - cel mai bun arbitru, Andreea Părăluță - cea mai bună jucătoare de fotbal, Robert Lupu - cel mai bun jucător de futsal, Daniela Popa (Federația Română de Fotbal) - cel mai bun colaborator, Paul Anton (Dinamo) - sindicalistul anului.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.3989 secunde