Fotbal internațional la Ovidiu

FC Viitorul U19 - FC Minsk, returul primei manșe din Youth League

108
FC Viitorul U19 - FC Minsk, returul primei manșe din Youth League - meciviitorulu19-1445277742.jpg

Articole de la același autor

Mâine, de la ora 18.00, pe stadionul "Central" al Academiei Hagi de la Ovidiu, se va juca partida dintre FC Viitorul U19, campioana României, și FC Minsk, campioana Belarusului, contând pentru manșa retur a turului I al Youth League, competiție cunoscută și sub denumirea de Liga Campionilor pentru tineret. 


În urmă cu trei săptămâni, în manșa tur, cele două formații au încheiat la egalitate, scor 2-2. Echipa condusă de antrenorul Vasile Mănăilă și directorul tehnic Lucian Burchel pornește din postura de favorită. 


"Părerea mea este că avem prima șansă. Presiunea este continuă. Putem spune că pornim ca și favoriți, prin analiza jocului din tur. Ne gândim deja la faza următoare, unde probabil vom întâlni reprezentanta Cehiei, care se luptă acum cu cea a Republicii Moldova. Va fi un meci internațional și sperăm ca suporterii noștri să fie alături și de echipa de juniori", a declarat, pentru "Cuget Liber", Paul Peniu, președintele Academiei Hagi. 


La acest meci, intrarea este liberă. 


Partida va fi arbitrată de o brigadă din Cipru, alcătuită din Vasilis Dimitriou (central), Charalambos Georgiou și Nikos Egglezou (asistenți). Rezervă este Claudiu Marcu (Constanța).


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 17 Octombrie 2015
Stire din Sport : FC Farul, meci dificil cu SC Bacău
Pagina a fost generata in 0.7784 secunde