FC Viitorul, victorie la pas în partida cu Academica

141
FC Viitorul, victorie la pas în partida cu Academica - fotbal2-1594569039.jpg

Articole de la același autor

FC Viitorul s-a impus la pas, scor 5-0 (1-0), în fața echipei Academica Clinceni, sâmbătă, pe teren propriu, într-o partidă contând pentru etapa a 9-a a play-out-ului Ligii I la fotbal.

Golurile formației constănțene au fost marcate de Rivaldinho (min. 20 și 74), Damien Dussaut (min. 52) și Gabriel Iancu (min. 84 și 90+3).

Francezul Dussaut a reușit primul său gol în Liga I, în timp ce Iancu este golgheterul la zi al campionatului, cu 16 goluri.

Conform programării inițiale, meciul trebuia să se dispute vineri seara, dar șapte jucători de la FC Viitorul aveau rezultate neconcludente la testul Covid-19 și au trebuit să le refacă.

"Un meci controlat în totalitate de FC Viitorul, care a obținut un succes clar, ce ar fi putut fi foarte ușor la o diferență și mai mare. Un succes ce întărește și mai mult primul loc în clasamentul play-out-ului pentru echipa noastră, care acumulează 38 de puncte", a transmis conducerea clubului constănțean.

În etapa următoare, a 10-a din play-out, formația antrenată de Gheorghe Hagi va evolua, în deplasare, în compania Politehnicii Iași, luni, 20 iulie, de la ora 20.00. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4185 secunde