FCSB a plecat în cantonamentul din Turcia. Două amicale pentru elevii lui Mihai Pintilii

100
FCSB a plecat în cantonamentul din Turcia. Două amicale pentru elevii lui Mihai Pintilii - fcsbcantonament-1673181780.jpg

Articole de la același autor

FCSB a plecat duminică, 8 ianuarie, în cantonamentul din Turcia, acolo unde se va pregăti până la reluarea campionatului din Liga 1.

În Antalya, FCSB le va întâlni pe Pogon Szczecin (15 ianuarie) și Rakow Czestochowa (16 ianuarie), în cele două meciuri de pregătire programate în această perioadă.

Cantonamentul vicecampioanei României se va desfășura în perioada

8-20 ianuarie, urmând ca elevii lui Mihai Pintilii să revină în țară cu două zile înaintea jocului cu Hermannstadt, programat pe 22 ianuarie, la Sibiu, de la ora 20:45, în direct la Digi Sport 1.


Gruparea bucureșteană s-a despărțit deja de nu mai puțin de șapte fotbaliști, dar mai există două nume pe lista neagră.

Dintre fotbaliștii anunțați deja că nu fac parte din planurile staff-ului tehnic și că nu vor merge în Antalya pentru cantonamentul de iarnă, doar Răzvan Ducan și Rachid Bouhenna nu au plecat.


Răzvan Ducan, încă un portar tânăr, la 21 de ani, nu merge în cantonament pentru că FCSB a decis să apeleze la alți trei portari. Sunt Ștefan Târnovanu și Andrei Vlad, portari cu prezențe multe în tricoul primei echipe, dar și Alexandru Maxim, un goalkeeper de 15 ani.

Pentru Răzvan Ducan, există opțiunea de a merge sub formă de împrumut. În caz contrar, va evolua la formația secundă a FCSB-ului, din liga a treia.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3525 secunde