Liga a III-a la fotbal, Seria a III-a

FCV Farul II, remiză smulsă pe final în restanţa cu Înainte Modelu

180
FCV Farul II, remiză smulsă pe final în restanţa cu Înainte Modelu - fcvfarul-1637737270.jpg

Articole de la același autor

Marţi, 23 noiembrie, a avut loc întâlnirea dintre echipele Înainte Modelu şi FCV Farul Constanţa II, restanţă din etapa a 12-a a Ligii a III-a la fotbal, Seria a III-a. Disputată pe terenul formaţiei călărăşene, partida s-a încheiat la egalitate, scor 2-2 (1-0).

Gazdele au condus la pauză graţie reuşitei lui Ionuţ Vasile din minutul 28, şut puternic sub transversală, de la marginea careului, şi şi-au mărit avantajul în urma golului marcat de Nicolae Moise, în minutul 67, finalizare la colţul lung, din afara careului.

„Marinarii” au avut însă puterea să revină şi, din multitudinea de ocazii, au fructificat doar două. Mai întâi a redus din handicap Ştefan Bodişteanu, în minutul 70, cu un şut plasat de la marginea careului, iar scorul final avea să fie stabilit de Robert Băceanu, în minutul 83, reluare spectaculoasă din centrarea lui Maftei.

FCV Farul II (antrenori Sorin Rădoi, Stere Banoti): Muşat, Voicu (min. 46, Maftei), Sîrbu, Buta, Chera, Josemi, Călin, Casap, Tănasă (min. 63, Agiveli), Băceanu, Bodişteanu.

Pierzând două puncte preţioase, FCV Farul II a ratat şansa de a urca pe podium. Echipa constănţeană ocupă locul patru în clasament, cu 26 de puncte, şi va juca etapa viitoare, vineri, 26 noiembrie, de la ora 14.00, pe teren propriu, cu CSM Feteşti.

Foto: farulconstanta.com

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.0142 secunde