România - Cehia 76-7, în Cupa Europeană a Națiunilor

Festival al eseurilor pe "Arcul de Triumf"

331
Reprezentativa de rugby a României și-a încheiat seria evoluțiilor în ediția 2007 / 2008 a Cupei Europene a Națiunilor cu o victorie categorică. Sâmbătă, pe stadionul "Arcul de Triumf" din București, echipa antrenată de Marin Moț a dispus, scor 76-7 (45-0), de modesta selecționată a Cehiei.
Pentru România, au punctat Ciuntu (trei eseuri), Fercu (două eseuri), Dimofte (un eseu), Vlaicu (un eseu, opt transformări, un drop-goal), Macovei (un eseu), Bigiu (un eseu), Dumbravă (o transformare), onoarea cehilor fiind salvată de Suster (un eseu) și Vokrouhlik (o transformare). Daniel Carpo, de la RCJ Farul, a început partida ca rezervă, constănțeanul fiind trimis în teren abia în minutul 54, în locul lui Coste.
În urma acestui succes, în clasamentul temporar al competiției, România a trecut pe locul întâi, cu 22 de puncte câștigate în zece meciuri.
Tricolorii sunt urmați de echipele Rusiei (22 p; opt meciuri), Georgiei (19 p; șapte meciuri), Portugaliei (15 p; nouă meciuri), Spaniei (14 p; opt meciuri) și Cehiei (opt puncte; opt meciuri).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6311 secunde