RC Bârlad - Constructorul-Cleopatra, în play-out-ul Diviziei Naționale de rugby

Concurs Fierbe Moldova, să curgă eseurile!

386

Articole de la același autor

Sâmbătă, 25 aprilie, au loc partidele etapei întâi din faza secundă a Diviziei Naționale de rugby.
Dintre echipele constănțene, numai Constructorul-Cleopatra are de lucru, pentru că RCJ Farul și-a amânat meciul din week-end.

Pentru Constructorul-Cleopatra, etapa de deschidere a play-out-ului, în care miza este evitarea retrogradării, programează duelul cu RC Bârlad, în deplasare. Rugbiștii antrenați de Cristian Brănescu și Gheorghe Florea au efectuat, vineri la prânz, ultima sesiune de pregătire, apoi au plecat, cu autocarul, spre Galați, unde au înnoptat, sâmbătă în zori urmând a porni spre Bârlad.
"În sezonul regulat, am învins Bârladul în ambele manșe. Sperăm să reușim acest lucru și de data aceasta, deși ne lipsesc mulți jucători, unii convocați la loturile naționale, alții accidentați", a declarat președintele CS Cleopatra, Vasile Chirondojan.
Meciul începe la ora 11.00 și este arbitrat de Cristian Răduță; judecători de margine - Răzvan Iordăchescu și Petru Nechifor.
Celelalte întâlniri ale rundei: Bucovina Suceava - Poli Iași, CFR Brașov - Olimpia București.
v v v
În play-off, secțiune în care echipele luptă pentru titlul național, sâmbătă, se joacă numai două partide: U Cluj - Dinamo București și Steaua București - RCM Timișoara (ora 11.00, transmis în direct de TVR 2).
Întâlnirea RCJ Farul - U Baia Mare a fost amânată, la cererea clubului constănțean. În lotul "marinarilor", sunt foarte multe indisponibilități, provocate de accidentări și convocări la loturile naționale. Partida cu maramureșenii se va desfășura în data de 13 mai, de la ora 11, pe stadionul din str. Primăverii.
v v v
Biroul Federației Române de Rugby a decis să restructureze organigrama FRR. Au dispărut directori de dezvoltare, membri ai departamentului competiții, managerul echipei naționale, dar și preparatorul fizic Steve Mc Dowall. De asemenea, s-a hotărât ca fiecare echipă din Divizia Națională să fie obligată să-și filmeze meciurile de acasă, iar Farului i s-a respins cererea de deschidere a unei perioade de transferuri.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7992 secunde