Sâmbătă, de la ora 19,30, la Constanța, FC Farul - Gaz Metan Mediaș, intrare liberă

Finala de la retrogradare

1207
Finala de la retrogradare - 6415f2fbb8585c77277f4c4a62fb9bf0.jpg

Articole de la același autor

Constănțenii speră să termine chiar pe locul 14 (ceea ce înseamnă evitarea retrogradării), cu șase puncte în ultimele două runde și cu alte trei de la TAS, cărora să li se adauge însă și un joc favorabil al rezultatelor.
Primul pas, cel mai important, este însă meciul cu Gaz Metan, care trebuie neapărat câștigat de "marinari", pentru a putea rămâne în cursă pentru locul 15 (în primă fază), înaintea ultimei runde.
"Cunoaștem forța ofensivă și agresivitatea Gazului. Trebuie să facem ceva ca să le oprim jocul. Suntem optimiști că vom câștiga, bazându-ne și pe sprijinul pu-blicului. Obiectivul nostru este să luăm trei puncte sâmbătă. După aceea, facem calcule și vedem", a de-clarat consilierul tehnic al Farului, Cristi Cămui.
Echipa probabilă a Farului: Curcă (cpt.) - Mățel, Pătrașcu, Rastovac, Vukomanovic - Băcilă, Ben Teekloh, Rusmir, Gerlem - Voiculeț - Chico.
Arbitrează Hristo Ristoskov; asistenți, Krassimir Kerezov, Nikolay Angelov (toți din Bulgaria); rezervă, Robert Dumitru (Brașov); observatori, Constantin Ștefan, Ion Neagu (ambii, din București).
Meciul începe la ora 19,30, iar intrarea este liberă. Partida este transmisă în direct de GSP TV, alternativ cu Poli Iași - Gloria Buzău.
Vineri, Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne a înștiințat oficial Farul că verdictul în cazul "Nocturna" va fi făcut public până pe 8 iunie, deci termenul limită e cu două zile înaintea meciului de final, cu CS Otopeni.

Mățel și Fatai, convocări la Națională
Tânărul nigerian al Farului, Kehinde Fatai (19 ani și trei luni), a fost convocat la lotul lărgit Under-20 al țării sale, pentru o acțiune de pregătire și selecție premergătoare Cupei Mondiale din Egipt, din septembrie.
Cantonamentul (antrenamente și meciuri de verificare) se desfășoară la Abuja, în Nigeria, până pe 30 iunie, după ce s-a renunțat la varianta Malayezia. Dintre cei 25 de jucători chemați, antrenorii îi vor alege pe cei 22 cu care vor participa la Cupa Mondială.
De asemenea, Mățel (19 ani și șapte luni) a fost convocat la lotul național de tineret al României pentru meciul cu Insulele Feroe (6 iunie, Torshavn). Cei doi fariști vor pleca la loturi luni.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 29 Mai 2009
Stire din Sport : Meci crucial pentru "marinari"
Pagina a fost generata in 1.5502 secunde