Florin Cazan și-a dat demisia. CSU Neptun are un antrenor voluntar

347
1
Florin Cazan și-a dat demisia. CSU Neptun are un antrenor voluntar - florincsuantrenor-1444410169.jpg

Articole de la același autor

După trei înfrângeri consecutive obținute de CSU Neptun sub condu-cerea sa, antrenorul Florin Cazan a ales să se retragă din staff-ul tehnic al echipei constănțene.

"Când am venit la echipă, am cerut ca aceasta să se întărească cu încă două-trei jucătoare. Acest lucru nu s-a întâmplat. Am simțit că nu îmi pot atinge perspectivele pe care le doream cu această echipă. Am decis că e mai bine să mă retrag", a declarat, pentru "Cuget Liber", Florin Cazan.

Vineri, CSU Neptun a jucat meciul din etapa a cincea, în deplasare, contra Științei București, terminat după închiderea ediției noastre. Conform informațiilor furnizate de directorul executiv al clubului, Silviu Băiceanu, pe banca tehnică a echipei constănțene a stat Cristian Pârvulescu. "Florin Cazan a decis să-și dea demisia. Deocamdată, antrenorul echipei va fi Cristian Bărbulescu, care are un contract de voluntariat cu clubul nostru", a afirmat Băiceanu. 

Comentează știrea

Farul for Ever
10 octombrie 2015
Nu sunt fetele de vina...

Baiceanule, impusca-te pana nu distrugi de tot ce a mai ramas din acest club! Nu vezi ca esti un incompetent? Cine mama-dracului te-a pus pe tine director, imbecilule? Nu iti este rusine ca pe unde te duci se alege parful? Unde este taica-tu sa iti dea o mama buna de bataie si sa-l ajutam si noi? El a adus cinste Constantei iar tu distrugi tot ce atingi, dementule!Macar ai onoare si da-te la o parte, sa vina cineva care sa vrea sa ajute clubul sa revina in peima liga, fiindca noi suporterii meritam asta si nu o nenorocire ca tine!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.298 secunde