Fost campion în MotoGP, în stare gravă, după un grav accident rutier

113
Fost campion în MotoGP, în stare gravă, după un grav accident rutier - nicky58604000-1495053949.jpg

Articole recomandate

Nicky Hayden, fost campion în MotoGP, se află în stare gravă la spital după ce a fost rănit serios în urma unui accident rutier care a avut loc în Italia, scrie site-ul autosport.com.

În vârstă de 35 de ani, Hayden a fost lovit de o mașină în timp ce mergea pe bicicletă, împreună cu alți prieteni, pe un drum în apropiere de Rimini. Sursa citată scrie că Hayden s-a oprit în parbrizul mașinii. Americanul a fost dus de urgență la spital cu un traumatism cranian sever și unul toracic, aflându-se într-o stare gravă. În ambulanță s-a reușit stabilizarea lui, dar medicii de la spitalul unde a fost transportat îi dau puține șanse de supraviețuire.

Nicky Hayden a fost unul dintre poliții importanți din MotoGP în perioada 2003-2016, concurând pentru echipe precum Honda și Ducatti. Pilotul american a fost campion în 2006, după ce l-a învins pe italianul Valentino Rossi.

Începând din acest an el se încrisese în Campionatul Mondial de Superbike, rezervat motocicletelor cu peste 1.000 de centimetrii cubi.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.6487 secunde