Fotbal. Adrian Mutu nu mai este antrenorul lui Neftci Baku, a anunţat clubul azer

368
Fotbal. Adrian Mutu nu mai este antrenorul lui Neftci Baku, a anunţat clubul azer - adrian-mutu-1703437475.jpg

Articole de la același autor

Românul Adrian Mutu nu mai este antrenorul lui Neftci Baku, a anunţat clubul duminică, la puţin timp după victoria obţinută cu 2-0 pe teren propriu în faţa lui Kapaz în etapa a 18-a a campionatului de fotbal al Azerbaidjanului.

"Contractul dintre Neftci PFK şi Adrian Mutu a fost reziliat de comun acord", a indicat gruparea aflată pe poziţia a treia a clasamentului, la distanţă mare, 13 puncte, de liderul Qarabag.

"Neftci PFK îi mulţumeşte lui Adrian Mutu pentru colaborare şi pentru munca asiduă şi îi urează succes în activităţile sale viitoare. Totodată, clubul îi transmite cele mai profunde condoleanţe lui Adrian Mutu pentru moartea mamei sale", se arată în comunicatul grupării din Baku.

"Neftci PFK, care luptă în prezent pentru rezultate bune în campionat şi în Cupa Azerbaidjanului, face apel la toţi fanii săi să susţină echipa şi să se unească strâns în jurul ei", se încheie comunicatul.

Adrian Mutu a semnat în luna iulie un contract pe doi ani cu Neftci Baku, echipă care a încheiat pe locul 3 ultima ediţie a campionatului Azerbaidjanului.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7728 secunde