Fotbal / Astra Giurgiu s-a despărțit de Oleg Protasov

101
Fotbal / Astra Giurgiu s-a despărțit de Oleg Protasov - olegprotasov-1425304250.jpg

Articole recomandate

Astra a anunțat pe pagina oficială de Facebook, despărțirea de tehnicianul Oleg Protasov. Antrenorul ucrainean va pleca de la formația din Giurgiu din cauza rezultatelor slabe. În pole-position pentru a-l înlocui pe Protasov se află Flavius Stoican, rămas liber din toamnă, după despărțirea de formația din Ștefan Cel Mare, informează Digisport.

Clubul condus de Ioan Niculae a publicat următorul mesaj pe Facebook:

"Despărțire de Oleg Protasov

Clubul Astra Giurgiu a luat decizia rezilierii contractului antrenorului Oleg Protasov, ca urmare a rezultatelor nesatisfăcătoare din ultima perioadă și îndepărtarea echipei de obiectivele de performanță stabilite.

Protasov a preluat Astra în octombrie 2014, bilanțul său oficial pe banca echipei noastre fiind de 2 victorii și 7 egaluri în Liga I, un eșec și o victorie în Cupa Ligii, o victorie, un egal și două înfrângeri în grupele Europa League.

Clubul Astra îi mulțumește acestuia pentru munca sa și îi urează mult succes în continuare!"

Deținătoarea Cupei și a Supercupei nu a reușit să câștige partida de sub Tâmpa, deși pe finalul meciului a evoluat cu doi oameni în plus pe teren. Rezultatul meciului FC Brașov-Astra a fost de 1-1.

"Pentru echipa mea este unul din cele mai rușinoase meciuri la care eu am asistat și mă felicit că nu am fost la Brașov.", a spus Ioan Niculae, finanțatorul Astrei, la emisiunea "Fotbal Club".

Ioan Niculae a fost prezent luni de dimineață la sediul clubului, unde a avut loc o ședință cu oamenii din conducerea Astrei, atât cea tehnică, dar și cea administrativă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5106 secunde