Fotbal / Biletele destinate fanilor români la meciul tur cu Grecia s-au epuizat în 10 minute

91
Fotbal / Biletele destinate fanilor români la meciul tur cu Grecia s-au epuizat în 10 minute - greci-1383236634.jpg

Articole recomandate

Suporterii români au achiziționat, joi, în doar 10 minute, toate cele 1.700 de tichete puse în vânzare pentru partida Grecia - România, din play-off-ul pentru Cupa Mondială, cererea fiind de aproximativ 6.000 de bilete în același interval, anunță site-ul oficial al FRF, citat de Mediafax.ro.
"Astăzi, la ora 12.00, au fost puse în vânzare online, pe site-ul www.biletefotbalonline.ro, tichetele alocate suporterilor români pentru meciul tur al play-off-ului de calificare la Cupa Mondială, Grecia-România, joc ce se va disputa vineri, 15 noiembrie, la Pireu. Întreaga cotă de bilete a fost epuizată în primele zece minute, ca date statistice site-ul fiind accesat în intervalul 12.00-12.10 de un număr de aproximativ 6.000 de doritori. În acest moment, vânzarea este oprită, cota de 1.700 bilete alocată de către federația elenă suporterilor români fiind epuizată. Federația Română de Fotbal mulțumește și pe această cale fanilor echipei naționale pentru interesul acordat acestui joc decisiv și îi așteaptă în tribunele Stadionului Giorgios Karaiskakis pentru a-i susține pe tricolori", se arată într-un comunicat postat pe site-ul oficial al Federației Române de Fotbal.
Cei 1.700 de fani români care vor face deplasare la Pireu, pentru partida cu Grecia, contând pentru play-off-ul Cupei Mondiale din 2014, au plătit pentru un tichet 15 euro, în timp ce suporterii greci vor beneficia de același număr de tichete în România, la 12 euro bucata.
România va întâlni reprezentativa Greciei în play-off-ul Cupei Mondiale. Meciul tur este programat la 15 noiembrie, la Pireu, iar returul pe 19 noiembrie, la București.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3801 secunde