Fotbal / Chelsea îl vrea înapoi pe Didier Drogba

51
Fotbal / Chelsea îl vrea înapoi pe Didier Drogba - didierdrogba-1450961075.jpg

Articole recomandate

Didier Drogba s-ar putea întoarce la Chelsea, dar în stafful antrenorului Guus Hiddink. Conducerea clubului londonez a contactat conducerea clubului Montreal Impact, la care activează ivorianul acum, pentru a obține permisiunea de-al coopta, potrivit B1.ro.

Drogba activează la gruparea canadiană din vară, el semnând un contract care poate fi prelungit și pentru sezonul următor, din 2016. Totuși, Montreal Impact vrea să-l lase să plece.

"Suntem în discuții cu Drogba și Chelsea FC. Facem totul pentru a-l avea înapoi pe jucător în 2016. Îi înțelegem atașamentul pentru fostul său club și dorința lui de a-i ajuta", a declarat clubul canadian pe o rețea de socializare.

Presa din Marea Britanică anunță că jucătocătorul din Coasta de Fildeș ar fi dorit chiar de patronul Roman Abramovici, pentru a lucra împreună cu staful tehnic al echipei din Londra.

Totodată, Drogba a asistat, din tribune, alături de noul antrenor al Chelsea, Guus Hiddink, la meciul cu Sunderland, pe care londonezii l-au câștigat cu 3 – 1 sâmbătă.

"Am lucrat cu el acum cinci sau șase ani și am fost încântat să am un astfel de profesionist în echipă. Nu cunosc amănunte despre situația lui, dar spun din toată inima că asemenea jucători de impact pot reprezenta enorm pentru club", a afirmat Hiddink.

Drogba a jucat timp de 9 ani la gruparea londoneză în două perioade: 2004 – 2012 și în sezonul trecut.

Chelsea a declarat, săptămâna trecută că noul antrenor Hiddink a fost numit pe banca tehnică a echipei. Contractului este valabil până la finalul acestui sezon. Venirea olandezului pe banca tehnică a echipei din Londra a fost anunțată după demiterea lui Jose Mourinho din cauza rezultatelor dezastruoase înregistrate de campioana Angleie.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5362 secunde