Fotbal / Constantin Gache: "Nu mai pot eu că s-a supărat Lică…"

803
5
Fotbal / Constantin Gache:
Antrenorul echipei Săgeata Năvodari, Constantin Gache, a declarat, în urmă cu puțin timp, pentru "Cuget Liber": "Nu mai pot eu că s-a supărat Marcel Lică… Afirm acest lucru chiar dacă sunt prieten cu el. Atâta timp cât va fi Marcel Lică la Farul, arbitrii nu vor face greșeli împotriva lui".

Comentează știrea

unu
3 octombrie 2011
porcule

tot nu te linistesti, vezi ca te taie astia de la navodari de craciun...infectule !

andrei
3 octombrie 2011
faristul

DIN PARTEA TUTUROR FARISTILOR ESTI UN ZERO BARAT PT FARUL O NULITATE SA NU TE MAI PRINDEM PRIN CURTEA FARULUI CA TI RUPEM PICIOARELE ORDINARULE AVEM TOT RESPECTUL PT MARCEL LICA CARE A DOVEDIT A DOUA OARA CA ESTE FARIST ADEVARAT SI A VENIT INTR UN MOMENT GREU SI SE ZBATE PT FARUL DESI TOATA LUMEA STIE CA E GREU RESPECTTTTTTTTTTT MARCEL LICA VEI FII IN INIMA NOASTRA MEREU GACHE TE DAI FARIST ...DAR ESTI 0 NUMAI DUPA BANI..

doar FARUL
3 octombrie 2011
gache = scarba

Bai branzarule ce spui tu acolo ? Farul e favorizata de arbitrii ? Esti dus cu pluta ? Lica este un farist adevarat pe cand tu esti un oportunist.

ADI
3 octombrie 2011
LICA MARCEL

MARCEL LICA RESPECTTTTT RESPECTTTT GACHE UN ANTRENOR DE MANA A 2000000 A

ARIA ULTRA' MARTIE 2000
4 octombrie 2011
IN CONSTANTA DOAR FARUL CONTEAZA !

Offfff bautura asta ... Ai fost un fotbalist slab si acum esti un antrenor de 2 lei la propriu , umflatule ! Nu insemni ninic pt. FARUL ! IN CONSTANTA DOAR FARUL CONTEAZA !

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6071 secunde