Fotbal direct la Țintă pe stadionul din 23 August

270
Deși iarna și-a intrat pe deplin în drepturi, fotbalul n-a luat încă vacanță. Antrenorul coordonator al grupelor de la SN Constanța, Ion Zlate, și-a strâns copiii pe stadionul "Aurora" din 23 August, unde aceștia au încins două meciuri pe cinste. În primul joc, față în față s-au aflat juniorii II, SNC vs. Aurora, victoria revenind primei formații, scor 7-4 (2-4), unul dintre goluri fiind marcat de o fată, Iulia Ghimpu. În cel de-al doilea, juniorii III de la SNC au fost învinși, 2-4 (1-2), de selecționata Școlilor 23 August, Moșneni și Dulcești.
"Chiar și pe zăpadă, continuăm programul de promovare a sportului și de combatere a sedentarismului. Cei mai mulți dintre copiii incluși în proiect nu sunt pentru performanță, dar nu se știe niciodată de unde răsar talente. Am descoperit doi elevi înzestrați cu bune calități pentru fotbal, Dan Țintă și Nicușor Porumba. Primul este vârf de atac, cel de-al doilea mijlocaș stânga", a declarat, pentru "Cuget Liber", Ion Zlate.
Tehnicianul constănțean va iniția selecții până în ultima zi a anului. "Îmi trebuie neapărat un portar de valoare. Fetele care nu au reușit la alte discipline, gen handbal, ar putea face o figură frumoasă la fotbal. Ca să-i motivăm pe profesorii de educație fizică din județ, clubul va oferi un bonus în valoare de 300 de lei celor care vor aduce fete la fotbal, bineînțeles, cu condiția ca acestea să vrea cu adevărat să facă sport de performanță, nu să renunțe după o săptămână", a explicat Zlate.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6961 secunde