Fotbal, echipa naţională / Tricolorii vor purta banderole negre în meciul cu Irlanda de Nord

164
Fotbal, echipa naţională / Tricolorii vor purta banderole negre în meciul cu Irlanda de Nord - fotbalbanderola1611-1605542102.jpg

Articole de la același autor



Tragedia petrecută la Spitalul Piatra Neamț i-a înfiorat atât pe reprezentanţii Federației Române de Fotbal, cât și pe componenţii echipei naționale, care sunt alături de victimele incendiului și de familiile celor dispăruți. 
La solicitarea Federației Române de Fotbal, tricolorii au primit acceptul UEFA pentru a purta banderole negre la Belfast în partida oficială cu Irlanda de Nord. Totodată, forul continental a acceptat păstrarea unui moment de reculegere în startul partidei. 


„Mulțumim federației nord-irlandeze pentru acceptarea acestui demers și transmitem condoleanțele lor pentru familiile victimelor, delegatului UEFA la partidă pentru sprijin și forului continental pentru acceptarea inițiativei noastre”, au transmis reprezentanţii Federaţiei Române de Fotbal.


Naţionala de fotbal a României a decolat, în urmă cu puţin timp, spre Belfast. 
Ultimul meci al tricolorilor în Liga Naţiunilor se va disputa miercuri, 18 noiembrie, de la ora 21.45, pe stadionul „Windsor Park” din Belfast, împotriva selecţionatei Irlandei de Nord. Partida contează pentru clasamentul FIFA, care va determina urnele pentru tragerea la sorţi a grupelor preliminare pentru CM 2022. 






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6524 secunde