Fotbal, EURO 2021 U21 / Adrian Mutu: „Sunt sigur că Ungaria va evolua cu multă ambiţie”

365
Fotbal, EURO 2021 U21 / Adrian Mutu: „Sunt sigur că Ungaria va evolua cu multă ambiţie” - fotbalmutu-1616776002.jpg

Articole de la același autor



Naţionala de fotbal Under 21 a României întâlneşte, sâmbătă, 27 martie, de la ora 19.00, pe stadionul „Uj Bozsik” din Budapesta, reprezentativa Ungariei, în a doua sa partidă din Grupa A a Campionatului European de tineret 2021. 


„Meciurile cu Ungaria au o încărcătură foarte mare. Va fi un meci foarte greu, sunt sigur că Ungaria va evolua cu multă ambiţie, aşa cum o să facem şi noi. Sper să câştigăm. Cred că avem o echipă mai valoroasă ca a Ungariei. Cred în echipa mea. Chiar dacă nu e cu mult peste, echipa României este mai valoroasă. 
Într-adevăr, Ungaria a investit mult în infrastructură şi în copii şi juniori, şi pe această cale ţin să-i felicit pentru condiţiile oferite. Sperăm ca într-o zi să fim şi noi la acelaşi nivel. Mâine (n.r. - sâmbătă) trebuie să jucăm cu cap, să dictăm ritmul meciului pentru a reuşi să luăm cele trei puncte”, a declarat, vineri, 26 martie, într-o conferinţă de presă online, selecţionerul naţionalei de tineret a României, Adrian Mutu. 


În meciul său de debut în Grupa A, România a terminat la egalitate cu reprezentativa Ţărilor de Jos, scor 1-1 (1-1). 
În ultimul meci din faza grupelor, România va juca împotriva Germaniei, pe 30 martie, de la ora 19.00, pe aceeaşi arenă. 






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.5615 secunde