Fotbal, EURO 2021 U21 / Adrian Mutu: „Sunt sigur că Ungaria va evolua cu multă ambiţie”

346
Fotbal, EURO 2021 U21 / Adrian Mutu: „Sunt sigur că Ungaria va evolua cu multă ambiţie” - fotbalmutu-1616776002.jpg


Naţionala de fotbal Under 21 a României întâlneşte, sâmbătă, 27 martie, de la ora 19.00, pe stadionul „Uj Bozsik” din Budapesta, reprezentativa Ungariei, în a doua sa partidă din Grupa A a Campionatului European de tineret 2021. 


„Meciurile cu Ungaria au o încărcătură foarte mare. Va fi un meci foarte greu, sunt sigur că Ungaria va evolua cu multă ambiţie, aşa cum o să facem şi noi. Sper să câştigăm. Cred că avem o echipă mai valoroasă ca a Ungariei. Cred în echipa mea. Chiar dacă nu e cu mult peste, echipa României este mai valoroasă. 
Într-adevăr, Ungaria a investit mult în infrastructură şi în copii şi juniori, şi pe această cale ţin să-i felicit pentru condiţiile oferite. Sperăm ca într-o zi să fim şi noi la acelaşi nivel. Mâine (n.r. - sâmbătă) trebuie să jucăm cu cap, să dictăm ritmul meciului pentru a reuşi să luăm cele trei puncte”, a declarat, vineri, 26 martie, într-o conferinţă de presă online, selecţionerul naţionalei de tineret a României, Adrian Mutu. 


În meciul său de debut în Grupa A, România a terminat la egalitate cu reprezentativa Ţărilor de Jos, scor 1-1 (1-1). 
În ultimul meci din faza grupelor, România va juca împotriva Germaniei, pe 30 martie, de la ora 19.00, pe aceeaşi arenă. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.6267 secunde