Fotbal: FC Rapid l-a transferat pe fundașul ergentinian Matiaz Perez Acuna

200
Fotbal: FC Rapid l-a transferat pe fundașul ergentinian Matiaz Perez Acuna - matiz-1642442804.jpg

Articole de la același autor

Echipa de fotbal FC Rapid Bucureşti l-a transferat, luni, pe fundaşul argentinian Matias Perez Acuna (27 de ani), de la CA Estudiantes, din liga a doua argentiniană.

Matias este un fundaş dreapta polivalent, ce poate evolua şi în centrul apărării, dar şi pe postul de mijlocaş dreapta. Argentinianul a semnat un contract pe un an şi jumătate, până în vara lui 2023, precizează clubul Rapid pe site-ul său oficial.

"Sunt foarte fericit, mi-am dorit foarte mult să ajung aici. Când am aflat de această oportunitate nu am stat pe gânduri, voiam să ajung cât mai repede. Vreau să îmi cunosc colegii, să facem lucruri bune împreună. Ştiam de Rapid că este o echipă ce a promovat, care are trei titluri de campioană, ce are un fotbal foarte bun. Este prima mea experienţă în Europa, mi s-a spus despre suporterii Rapidului că sunt fanatici, iar acest lucru m-a încântat", a spus sud-americanul.

Potrivit Agerpres Perez Acuna a crescut la juniorii lui Velez Sarsfield, unde a evoluat şi pentru prima echipă, după care a mai jucat la Quilmes şi Tigre. El are în palmares o Cupă a Ligii (Copa de la Superliga - 2019), cu Tigre, după o finală câştigată cu Boca Juniors (2-0), şi o Supercupă a Argentinei (2013), cu Velez.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 09 Septembrie 2015
Stire din Sport : Lovitură de proporții! RAPID, ELIMINATĂ!
Duminică, 06 Septembrie 2015
Stire din Sport : Fotbal: FC Farul, victorie cu FC Rapid
Pagina a fost generata in 0.3748 secunde