Fotbal / FC Viitorul mulțumește suporterilor constănțeni

445
4
Fotbal / FC Viitorul mulțumește suporterilor constănțeni - tn-1346671168.jpg
FC Viitorul mulțumește suporterilor care au fost prezenți, duminică seară, în tribunele stadionului "Farul", la meciul cu FC Vaslui, din etapa a 7-a a Ligii I, încheiat la egalitate, scor 2-2.
"Jucătorii, antrenorii și staff-ul administrativ mulțumesc fanilor care au încurajat echipa constănțeană pe întreaga durată a partidei și pentru atmosfera creată în tribune. Vă așteptăm în continuare alături de noi", se arată într-un comunicat de presă transmis de clubul Viitorul.


Comentează știrea

Mereu va fi asa!
3 septembrie 2012
...

IN CONSTANTA DOAR FARUL CONTEAZA!

Deceneu
3 septembrie 2012
....

:))) faru nu mai conteaza de mult in constanta ,fie ca va place sau nu... nu o spun eu o arata numarul de suporteri prezenti la meciuri ,... cu sportul au fost 250 ... ceea ce este chiar destul de mult ...in schimb la meciul viitorului au fost in jur de 7000 ...deci dupa umila mea parere se pare ca nu doar farul conteaza ;)

suporter FC Farul
3 septembrie 2012
Daca AC Milan si Inter pot coabita impreuna

si Farul cu Viitorul pot coabita impreuna, insa sunt multe bisericute de pe telegraf care vor destabilizarea acestei relatii !!! Farul si Viitorul = Inter si AC Milan !!!

un Farist adevarat
3 septembrie 2012
Bravo lor, bravo machidonilor!

Au demonstrat ca sunt mai uniti ca noi! La meciul Farului, primul din actualul sezon, chiar "derby", au fost doar 250 de suporteri in tribune! Rusinos de putini! Machidonii au fost insa la inaltime (n-as fi crezut sa fie atati sustinatori ai Viitorului pe stadionul Farului!), dandu-ne din nou o lectie usturatoare: sunt f. uniti! Aici se vede superioritatea lor neta! Da, in Constanta s-a mai nascut o echipa! Sa ii aplaudam! Hai Farul Constanta! Vei fi mereu in inima mea, la bine si la greu!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6874 secunde