Fotbal / FRF a dezafiliat cluburile Gloria Bistrița și UTA Arad

149
1
Fotbal / FRF a dezafiliat cluburile Gloria Bistrița și UTA Arad - fotbal-1422456078.jpg

Articole recomandate

Comitetul Executiv al Federației Române de Fotbal a decis în ședința de miercuri dezafilierea a 11 cluburi, printre care Gloria Bistrița, câștigătoare a Cupei României în 1994, și UTA Arad, de șase ori campioană și de două ori câștigătoare a Cupei României, transmite Mediafax.ro.

Potrivit site-ului FRF, cluburile de seniori dezafiliate, miercuri, sunt următoarele: CSM Moinești, Lig a III-a - s-a retras din competiție; ACF Rapid Fetești, Liga a III-a - nu s-a înscris în competiție; ACS Sporting Suceava, Liga a III- a - s-a retras din competiție; ACS Avântul Conpet Cireșu, Liga a III-a - s-a retras din competiție; FCM Dunărea Galați, Liga a II-a - nu s-a înscris în competiție; ACSFC Păpăuți, Liga a III-a - a fost exclusă după două neprogramări; AFCM Reșița 2012, Lig a a III-a - nu s-a înscris în competiție; ACS Jiul Rovinari, Liga a III- a, CS Conpet Ploiești, Liga a III-a ă nu s-a înscris în competiție; ACF Gloria 1922 Bistrița; SC Fotbal Club UTA SA - nu s-a înscris în competiție.



Comentează știrea

RODICA
28 ianuarie 2015
Cea mai extinsa oferta de lucru!

Cea mai extinsa oferta de lucru! Lucram deja cu foarte multi oameni! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Vineri, 17 Octombrie 2014
Stire din Sport : Academia Hagi, felicitată de FRF
Pagina a fost generata in 0.4967 secunde