Fotbal: FRF, amendată cu 10.000 de euro de către Comisia de Disciplină a UEFA

92
1
Fotbal: FRF, amendată cu 10.000 de euro de către Comisia de Disciplină a UEFA - fotbalfrf-1433755298.jpg

Articole de la același autor

Comisia de Etică și Disciplină a UEFA a sancționat Federația Română de Fotbal, pentru incidentele produse la meciul România - Insulele Feroe, desfășurat pe stadionul "Ilie Oană" din Ploiești, informează site-ul FRF. Partida a avut loc în luna martie.


FRF este acuzată pentru comportamentul rasist al fanilor și pentru aprinderea și aruncarea torțelor și petardelor pe teren și este obligată ca la următorul meci organizat pe teren propriu în competițiile organizate de forul continental (preliminariile EURO 2016) să închidă un sector, ori mai multe, care să însumeze 5.000 de locuri. 


FRF a mai fost amendată și cu plata a 10.000 de euro pentru aprinderea de către suporteri a torțelor și petardelor și aruncarea lor spre teren, scrie aceiași sursă. 


România va disputa următoarea partidă pe teren propriu, pe 7 septembrie, cu Grecia.



Comentează știrea

costy
8 iunie 2015
afaceri

Garantia seriozitatii! Ai vrea sa vezi imediat cea mai completa si mai profitabila oferta de lucru? Acum, in premiera absoluta, vei viziona un video extrem de clar, video care te va convinge total si definitiv sa vii in echipa noastra! Rezultatele sunt deja dovedite! Eu vreau sa te ajut si sa te simti in siguranta, asa ca astept sa ma contactezi si sa-mi soliciti restul detaliilor la adresa mea de email: [email protected]

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.2009 secunde