Fotbal / Ionel Gane este noul antrenor al echipei CS Universitatea Craiova

734
Fotbal / Ionel Gane este noul antrenor al echipei CS Universitatea Craiova - gane-1402473303.jpg

Articole recomandate

Ionel Tersinio Jerry Gane a fost instalat oficial marți ca antrenor principal al echipei de fotbal CS Universității Craiova, potrivit site-ului oficial al clubului din Bănie, citat de Agerpres.ro.
Conducerea clubului a ajuns la un acord cu ''Jerry'' Gane pentru preluarea băncii tehnice a echipei, după despărțirea de Gabi Balint, cel care a promovat echipa în Liga I.
''Gane are un obiectiv clar: construirea unei echipe competitive, care să reprezinte cu onoare Craiova pe prima scenă fotbalistică a țării'', precizează sursa amintită.
''Jerry'' Gane are în palmares o promovare cu gruparea CS Turnu Severin, pe care a antrenat-o și în prima ligă, iar în stagiunea trecută a pregătit-o pe Corona Brașov (etapele 7-27).
Gane a evoluat ca atacant la Universitatea Craiova (115 meciuri, 31 de goluri), Electroputere, Osasuna, Dinamo, dar cea mai bună perioadă a fost în campionatul elvețian, la St. Gallen (117 meciuri — 52 goluri) și Grasshopper (31 meciuri — 16 goluri). A mai jucat la Tianjin Teda, Rapid, VfL Bochum, FC Argeș, adunând 6 selecții în echipa națională. Cariera de antrenor și-a început-o la FC Universitatea Craiova (2009), după care a mai fost secund la FC Brașov și principal la Gaz Metan CFR Craiova.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8584 secunde