Fotbal / Juniorii Farului, victorie în amicalul cu CS Năvodari

204
Fotbal / Juniorii Farului, victorie în amicalul cu CS Năvodari - 1-1675342811.jpg

Articole de la același autor

O echipă de juniori a Farului, alcătuită din jucători cu vârste sub 18 ani, a susţinut, în Complexul Academiei Hagi de la Ovidiu, o partidă amicală în compania echipei de seniori a clubului CS Năvodari (Liga a IV-a).

Victoria a revenit tinerilor „marinari”, scor 2-0 (0-0). Ambele goluri au fost marcate după pauză, avându-i drept autori pe Bogdan Popovici (min. 55) şi Marius Codreanu (min. 87).

Farul U18/U17 (antrenori Ştefan Sandu, Liviu Ştefan, Ionuţ Mihu): Munteanu, Raftu, Chiper, Moraru, Pariza, Alexandru, Giurgiu, Leonte, Păcuraru, Nemţanu, Tronea. Au mai jucat: Cimpoeşu, Chihaia, Burlacu, Petculescu, Popovici, Codreanu, Podoleanu, Gică.

XXX

În etapa a 24-a a Superligii la fotbal, luni, 6 februarie, de la ora 20.00, pe stadionul „Central” al Academiei Hagi, FCV Farul va susţine meciul cu Universitatea Craiova.

Biletele se pot achiziţiona online, de pe bilete.ro, dar din magazinele Germanos, Vodafone, Inmedio & Relay şi Poşta Română, la următoarele preţuri: 100 de lei - Tribuna 0, 80 de lei - Tribuna 1, 60 de lei - Tribuna 2 şi 30 de lei - peluze. În ziua jocului, casele de bilete de la stadion se vor deschide începând cu ora 18.00, iar accesul fanilor în stadion va fi permis de la ora 18.30. Copiii cu vârste sub 7 ani au intrarea gratuită, însoţiţi de un părinte. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4359 secunde