Fotbal / Primul eșec pentru FC Viitorul în Liga 1

250
1
Fotbal / Primul eșec pentru FC Viitorul în Liga 1 - viiitorul-1344845103.jpg

Articole de la același autor

FC Viitorul a cedat, aseară, în fața celor de la U. Cluj, scor 1-2 (0-1), în partida contând pentru etapa a IV-a a Ligii I, rezultând, astfel, prima înfrângere de la debutul constănțenilor în primul eșalon fotbalistic.

Scorul a fost deschis de Viorel Dinu, în primul minut de joc, printr-un șut de la 6 m. Golul cu numărul 2 a fost înscris de Cleiton, în min. 76, iar spre finalul meciului, Nicolae Dică a reușit să reducă din diferența de pe tabela de marcaj, marcând un gol cu capul, după centrarea lui Iancu din corner.

Iată formația aleasă de Cătălin Anghel: Vâtcă - Mladen, Bejan, Larie, L. Turcu (min. 67 A. Lazăr) - Benzar, Onicaș, Cârstocea (min. 46 Albu) - G. Iancu, C. Cristea (min. 75 N. Dică), A. Chițu.

Pentru U. Cluj au evoluat (antrenor Cristi Dulca): Balauru - Krumov, Szilagyi (46 Da Silva), Christou, Mendy - V. Gheorghe, Muzac (62. B. Pătrașcu) - Alex, V. Dinu, Paulinho (75 Firțulescu) - Cleiton

Comentează știrea

Max
13 august 2012
Mos Ene

Ca sa poti trage un somn bun, trebuie sa deschizi televizorul pe un canal care sa transmita un meci al Viitorului! Băietii asta ai lui Hagi practica un joc de te ia somnul. Fara zvac, fara dorinta de victorie, ei joaca meciuri amicale chiar si in partidele oficiale... Dintre toti, Bjean (4) e cea mai mare catastrofa.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5256 secunde