Fotbal / România - Muntenegru. Gazonul de pe Cluj Arena ar putea fi vopsit

133
Fotbal / România - Muntenegru. Gazonul de pe Cluj Arena ar putea fi vopsit - clujarenaf1001-1472889326.jpg

Articole recomandate

Organizatorii meciului cu Muntenegru au lucrat zi și noapte în ultima lună pentru ca gazonul de pe Cluj Arena să arate într-o stare acceptabilă la ora meciului, dar suprafața de joc este departe de cerințe.


Aceiași oameni s-au bazat pe precedentul creat înainte de meciul cu Spania, când gazonul a fost refăcut, cu toate că avea probleme mari înainte cu o lună, doar că de această dată lucrurile sunt departe de a fi conform planului, notează digisport.ro.

Săptămâna aceasta a avut loc și ultima reînsemânțare, a cincea la număr, dar în zona de mijloc, careuri și lateral, sămânța nu a apucat să germineze.

"Suprafața de joc a fost într-un proces de supraînsămânțare. Exact așa s-a procedat și înaintea partidei cu Spania și gazonul a arătat bine la meci. Va arăta foarte bine la meciul cu Muntenegru", a declarat Radu Rațiu, directorul Cluj Arena.

Primele semințe au germinat de abia la mijlocul acestei săptămâni și este puțin probabil ca, până la ora de start a partidei, suprafața să fie 100% acoperită.

Pentru ca ochiul spectatorilor să fie încântat însă, organizatorii vor merge pe o variantă de avarie, în cazul în care lucrurile nu ies cum trebuie, și e posibil să se cosmetizeze suprafața de joc, mai exact, să se vopsească gazonul, a anunțat Gazeta Sporturilor.

Însă, pe lângă zonele neacoperite de iarbă, gazonul este vălurit. "O să facem sâmbătă o cilindrare atât pe lungime, cât și pe lățime, pentru a se asigura planeitatea suprafeței de joc", au precizat organizatorii.

România - Muntenegru, prima partidă din preliminariile pentru CM 2018, se va juca duminică, la Cluj, de la 21:45.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.137 secunde