Fotbal: România, victorie cu Armenia, în preliminariile CM 2018

168
Fotbal: România, victorie cu Armenia, în preliminariile CM 2018 - 1454091-1475950569.jpg

Articole recomandate

Naționala de fotbal a României a surclasat formația Armeniei cu scorul de 5-0 (4-0), sâmbătă, la Erevan, pe Stadionul Vazghen Sargsian, în Grupa E a preliminariilor Cupei Mondiale de fotbal din 2018.


Tricolorii au obținut prima lor victorie sub comanda selecționerului german Christoph Daum, după un debut cu stângul în campania pentru Rusia 2018, 1-1 acasă cu Muntenegru.

România tranșase deja soarta partidei în primul sfert de oră, când tabela de marcaj arăta 0-3, cele cinci goluri fiind marcate de Bogdan Stancu (4 — penalty), Adrian Popa (10), Răzvan Marin (12), Nicușor Stanciu (29) și Alexandru Chipciu (53).

Bogdan Stancu a deschis scorul din penalty (4), după un henț comis pe linia porții de Gor Malakian, care a fost eliminat. Adrian Popa, lansat excelent de Nicușor Stanciu, a majorat diferența în minutul 10. Răzvan Marin a marcat al treilea gol al partidei (12), chiar în meciul său de debut în echipa națională, cu un șut din marginea careului. Nicușor Stanciu, care a pasat decisiv la golurile doi și trei, a înscris al patrulea gol, cu un șut sub transversală, în urma unei mingi recuperate de Bogdan Stancu de la Gael Andonian (29).

În prima repriză, Marin a fost aproape de ''dublă'' (25), dar șutul său de la 25 metri a fost reținut greu de portar.

Finalul primei părți a fost mai bun pentru gazde, care au avut două oportunități, un șut al lui Ozbiliz din afara careului, reținut de Tătărușanu (42), iar apoi Pizzelli (45) nu a reușit să reia în plasă din 6 metri.

După pauză, Petre Marin a șutat cu stângul, puțin pe lângă (50), iar Muradian (56) a expediat mingea pe lângă șut țintă.

Alex Chipciu a marcat al cincilea gol al tricolorilor, rămas singur cu portarul, după o pasă splendidă a lui Răzvan Marin (59).

Armenia a mai avut o singură tentativă notabilă, însă Tătărușanu a prins șutul lui Pizzelli (71).

Tricolorii s-au jucat cu ocaziile, ratând prin Keșeru (75, 87), Stanciu (77), Rotariu (85) și Latovlevici (87).

În echipa Armeniei, Ghegam Kadimian s-a accidentat la încălzire și a fost înlocuit cu Vardan Pogosian.

România va juca următorul meci marți, la Astana, cu Kazahstanul, de la ora 19,00 (ora României).


sursa: Agerpres


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 07 Octombrie 2016
Stire din Social : A fost cutremur în România
Pagina a fost generata in 0.6348 secunde