Fotbal / S-a dat startul înscrierilor în programul Youth Council Coaches 2021

135
Fotbal / S-a dat startul înscrierilor în programul Youth Council Coaches 2021 - 1-1635924223.jpg

Articole de la același autor

A 6-a ediție a programului de leadership sportiv Youth Council are loc între 15 și 17 noiembrie și va fi dedicată antrenorilor de fotbal cu vârsta cuprinsă între 18 și 35 de ani, informează Federaţia Română de Fotbal.

Lansat în 2017, Youth Council își propune să devină unul dintre cele mai importante programe de leadership sportiv pentru tineri din Europa și de a forma o comunitate de lideri care produc schimbări pozitive în sportul românesc.

„Luna aceasta vrem să aducem împreună 25 de tineri antrenori români (posesori ai unui carnet de antrenor sau ai unei licențe UEFA), pentru trei zile de sesiuni interactive cu profesioniști din fotbal (antrenori de renume, preparatori sportivi, psihologi, etc).

Sesiunile acoperă nouă tematici legate de dezvoltarea unui antrenor, de la filosofia proprie și relația cu echipa de management, la cum poți folosi datele pentru a lua decizii în teren”, au transmis reprezentanţii Federaţiei Române de Fotbal.

Înscrierile au loc până pe 10 noiembrie, iar participarea la program este gratuită. Numărul de participanți este limitat la 25, aplicațiile urmând a fi selectate în baza răspunsurilor din formularul de înscriere. Vor avea prioritate posesorii unui carnet de antrenor.

Programul Youth Council face parte din propunerea Academiei Naționale de Fotbal de a educa oamenii implicați în fenomenul fotbalistic. În cele cinci ediții de până acum, aproape 300 de participanți au interacționat cu personalități din lumea sportului și au contribuit la dezvoltarea comunității sportive prin idei și proiecte de echipă.

Foto: Federaţia Română de Fotbal / frf.ro 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6414 secunde