Fotbal / Steaua București a câștigat Cupa României pentru a 22-a oară

62
Fotbal / Steaua București a câștigat Cupa României pentru a 22-a oară - descrcare-1433137901.jpg

Articole recomandate

Steaua București a câștigat Cupa României-Timișoreana pentru a 22-a oară în istorie. Duminică, echipa a învins Universitatea Cluj pe Arena Națională cu scorul de 3-0.

Golurile au fost marcate de Adrian Popa în minutul 9 și 53 și Paul Rusescu în minutul 48.

Meciul nu a fost lipsit de incidente. Partida a fost întreruptă după ce pe teren au fost aruncate petarde.Probleme au fost și la plecarea suporterilor clujeni din Ardeal, când jandarmii le-au confiscat mai multe materiale pirotehnice, informează B1 TV.

Meciul a fost întrerupt în minutul 2. Careul steliștilor a fost bombardat cu mai multe petarde și torțe.

Pentru Costel Gâlcă a fost ultimul meci pe banca echipei campioane, iar din sezonul viitor noul antrenor al Stelei va fi Mirel Rădoi. Gigi Becali a anunțat că orice jucător din lotul roș-albaștrilor este de vânzare și i-a fixat prețul căpitanului Cristi Tănase la un milion de euro, transmite B1.ro

Incidente au avut loc și la plecarea din Cluj spre București. Suporterii și-au luat cu ei bere și alte băuturi alcoolice, dar și torțe și petarde. Jandarmii le-au confiscat pe toate.

O echipă a Jandarmeriei Capitalei a confiscat de la un bărbat 700 de produse pirotehnice, pe care dorea să le vândă unor spectatori ai meciului de pe Arena Națională.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3615 secunde