Fotbal / Viorel Tănase crede în continuare în șansele Farului de a promova

700
5
Fotbal / Viorel Tănase crede în continuare în șansele Farului de a promova - vioreltanase-1334837685.jpg
Antrenorul echipei FC Farul, Viorel Tănase, a declarat, în cadrul conferinței de presă de astăzi, că echipa sa este obligată să câștige meciul din week-end cu Săgeata Năvodari, pentru a rămâne în continuare în lupta pentru ocuparea locului doi la sfârșitul sezonului.

"Se poate spune că meciul cu Săgeata este al ultimei speranțe. Chiar astăzi le spuneam băieților că trebuie să batem Săgeata, în caz contrar nu are rost să mai vorbim de promovare, pentru că, dacă pierdem meciul cu Săgeata, înseamnă că nu avem valoare de Liga I. Cred în continuare în șansele noastre de a promova, pentru că încă avem șanse matematice. Chiar dacă șansele noastre au mai scăzut după meciul cu FC Botoșani, nu putem să renunțăm la luptă pur și simplu, nu putem să renunțăm la a mai juca fotbal, pentru că am pierdut un meci. O înfrângere la fotbal nu este o nenorocire! Dezastrele sunt produse de cutremure, nu de un rezultat nefavorabil", a spus Tănase.

Meciul FC Farul - Săgeata se joacă sâmbătă, de la ora 11.00, pe stadionul "Farul". 

Comentează știrea

un Farist adevarat
19 aprilie 2012
Faristii trebuie sa-si rascumpere greselile!

Meciul cu Botosani a fost greu digerabil pentru noi Faristii, pentru ca nu am inteles atitudinea unor jucatori care nu s-au antrenat si odihnit suficient pentru meci, dar si deciziile lui Tanase de a-i inlocui pe Ivanovici si pe Buzea, lasandu-i in teren pe Pana si pe 18-ar, care ne-au costat scump! In plus, Vali Badea e destul de departe de forma care l-a consacrat si mai bine ar fi sa se renunte la el si sa se apeleze la tinerele talente ale propriei pepiniere. Vom fi pe stadion alaturi de voi, insa trebuie sa dati totul pentru o victorie atat de necesara! Mult succes Faristi! In Constanta doar Farul conteaza!

ANONIMUS
19 aprilie 2012
Esti dus cu pluta Tanase

Ori esti nebun sa mai crezi in promovare, ori esti chiar PROST. Cu cine vrei ma sa promovezi tu in liga 1 ??? cu puslamalele alea de jucatorii ???? Batem Sageata , batem Viitorul batem ..... dar noi o centrare nu suntem in stare sa dam. Hahalere ati ajuns ma , pacat de clubul, baza sportiva, suporterii si orasul asta . Iate de mana cu Giani un pietroi de gat si plonjon in marea neagra.

tavy
19 aprilie 2012
.......

Crede Viorele,eu am incredere in voi,daca nu anul asta macar la anul,dar sa nu plece baietii astia!

tavy
19 aprilie 2012
.......

Crede Viorele,eu am incredere in voi,daca nu anul asta macar la anul,dar sa nu plece baietii astia!

MIsha 92
19 aprilie 2012
Farul in Liga I?

E o vorba a nimanui... In meciul cu Botosani doar ca nu s-au dat la o parte sa egalati. crezi ca dk i-ai odihnit 1 saptamana pe ametitii astia inseamna ca acum poti sa te bati la promovare? Mai nea Tanase pricepe si tu ca si noi...Spiritul Farului s-a stins. tu vrei si ai bunavointa..nimic de zis..dar ai nevoie de sprijin..si crede-ma ca sunt unul dintre cei care stiu ca la farul situatia e ca naiba si nu sunt bani... o stiu de la jucatori...ca sunt prieten cu multi dintre ei si baietii nu au ce face si se plang...iar la vara nu ne spune ca ai sa mai ramai la Farul...fiindca eu NU TE CRED!!!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.523 secunde