Fotbal: ''Vom fi pregătiţi'' pentru meciul împotriva României, a spus selecţionerul Elveţiei

383
Fotbal: ''Vom fi pregătiţi'' pentru meciul împotriva României, a spus selecţionerul Elveţiei - muratyakin-1686991476.jpg

Articole de la același autor

"Vom fi pregătiţi" pentru meciul de luni împotriva României, a declarat selecţionerul naţionalei de fotbal a Elveţiei, Murat Yakin, după victoria de vineri a elevilor săi, 2-1 în deplasare cu Andorra, în Grupa I a preliminariilor EURO 2024.


"Da, va fi un meci diferit (faţă de cel cu Andorra - n. r.). Mai ales pe plan defensiv. Noi am arătat deja ce ştim să facem. Unele lucruri trebuie îmbunătăţite, asta e clar. Dar vom fi pregătiţi", a afirmat Murat Yakin, citat de presa din Ţara Cantoanelor.


Elveţia este liderul grupei cu maximum de puncte (9), după ce a dispus cu 2-1 de Andorra, prin golurile marcate de Remo Freuler (7) şi Zeki Amdouni (33), respectiv Marcio Vieira (67).


Naţionala de fotbal a României a terminat la egalitate cu selecţionata Kosovo, 0-0, vineri seara, pe Stadionul ''Fadil Vokrri'' din Prishtina, în Grupa I a preliminariilor EURO 2024.


Echipa antrenată de Edward Iordănescu, care vineri va împlini 45 de ani, va juca următorul meci luni, în deplasare cu Elveţia, la Lucerna.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4042 secunde