Fotbalist nou la Farul. "E dracu’ gol", l-a admirat Sdrobiș

1545
La FC Farul a ajuns și Ionuț Lupu, un fost junior al "marinarilor", în vârstă de 21 de ani, care vine de la Academia de Fotbal "Gheorghe Hagi", iar anterior, în afară de Farul, a mai jucat la Săgeata Stejaru și la Năvodari.
Născut pe 1 septembrie 1989, Lupu e mijlocaș stânga, iar ieri, la jocul-școală, a fost folosit fundaș stânga, dar, chiar și așa, a impresionat, fiind remarcat imediat de antrenorul Ioan Sdrobiș. "Ăsta e dracu’ gol. E foarte abil", l-a lăudat "Părintele", care le-a cerut oficialilor constănțeni să rezolve și acest transfer.
Și experimentatului atacant Adrian Câmpeanu i-a sărit în ochi Lupu, iar la finele jocului de antrenament, în timpul turelor de teren, a alergat alături de Ionuț, întrebându-l câți ani are și alte date despre el.
"M-am întors la clubul meu de suflet, Farul. Din câte știu, sunt fotbalist liber de contract", a declarat Ionuț Lupu.
Jucătorul de 21 de ani a mai cochetat cu echipa mare a Farului, iar pe 7 decembrie 2005, în sferturile Cupei României, ediția 2005/2006, a fost rezervă la partida Jiul Petroșani - FC Farul 0-1, jucată la Mogoșoaia. Forțat de cele opt absențe cu care se confrunta în lot, antrenorul constănțenilor, Lucian Marinof, a apelat la mai mulți tineri de la Farul II, alături de Lupu (care avea 16 ani atunci) mai luând loc pe banca de rezerve Armando Mihai, Daniel Florea, Lucian Chirilă și Liviu Mihai II.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 01 Septembrie 2010
Stire din Sport : Cinci portari la antrenamentele Farului
Luni, 30 August 2010
Stire din Sport : Hipnotizați timp de 13 minute
Pagina a fost generata in 0.4062 secunde