Fotbalul românesc, îndoliat. A murit Mircea Bolba

186
Fotbalul românesc, îndoliat. A murit Mircea Bolba - fotbalbolba-1609935955.jpg

Articole de la același autor

Fostul fotbalist emblematic al Olimpiei Satu Mare Mircea Bolba a încetat din viaţă, miercuri, 6 ianuarie, la vârsta de 59 de ani. 


„Astăzi, simbolul Olimpiei, Mircea Bolba a devenit, prea devreme, legendă. A fost alături de clubul pe care l-a iubit până în ultima clipă. S-a dus în lumea celor drepţi aşa cum ştim că şi-a dorit: ca antrenor al Olimpiei. Avea planuri mari, pentru anul centenar şi se angajase cu pasiune la reconstrucţia Olimpiei. 
Pierdem un mare fotbalist, un antrenor dăruit şi mai ales un olimpist adevărat... 
Promitem să îi cinstim memoria cum se cuvine şi să nu îl uităm niciodată. Adio, Mircea Bolba, odihneşte-te în pace!”, a transmis conducerea clubului din Satu Mare. 


Mircea Bolba a început fotbalul la Olimpia Satu Mare, echipă pentru care a evoluat la nivel de seniori în patru rânduri, 1977-1980, 1982-1984, 1987-1989 şi ultima oară în 1995 când şi-a încheiat cariera. 


Ca antrenor a condus echipele Olimpia Satu Mare, Fink Fester Petreşti, Talna Oraşu Nou, Arieşul Turda, Silvania Şimleu Silvaniei, Unirea Dej, FCMU Baia Mare, Turul Micula, Someşul Dej şi Olimpia MCMXXI Satu Mare. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8502 secunde