FOTO / O majoretă nord-coreeană i-a aplaudat pe americani. Ce s-a întâmplat după acest moment

749
FOTO / O majoretă nord-coreeană i-a aplaudat pe americani. Ce s-a întâmplat după acest moment - ptcwmczoyxnopte5nwnlzdvjzgmxmgi1-1519378070.jpg

Articole recomandate

Unul dintre cele mai mediatizate momente ale zilei, la Jocurile Olimpice, a avut-o în prim-plan pe o fană din Coreea de Nord. Asiatica i-a aplaudat pe americani, un gest care a fost văzut de lumea întreagă.

Una dintre "majoretele" trimise la Pyongyang de Kim Jong-un a decis să aplaude momentul în care, în timpul concursului de patinaj perechi, au intrat pe gheață Alexa Scimeca Knierim și Chris Knierim.


Majoreta aflată pe scaunul de lângă ea a observat greșeala neintenționată și i-a făcut un semn scurt cu cotul pentru a-i aduce aminte că "dușmanii" americani nu trebuie în niciun caz aplaudați. Restul persoanelor aflate în acel sector au ignorat total momentul apariției perechii.


Majoretele din Coreea de Nord au uimit întreaga lume la Jocurile Olimpice de la PyeongChang, sincronizarea lor fiind perfectă. Pentru a ajunge majoretă și a părăsi țara, fetele trec printr-un proces dur de selecție, antrenându-se cu psihologii, într-un adevărat cantonament, comparat de presa engleză cu un proces de "spălare pe creier".

După acordul istoric în care Coreea de Sud și Coreea de Nord au decis să participe sub același drapel la Jocurile Olimpice de iarnă, liderul comunist Kim Jong-un a decis să trimită și majorete. Costumația acestora, compusă din niște uniforme în culorile alb și roșu, a atras toate privirile. Dar ceea ce a frapat a fost sincronizarea perfectă a acestora.

Pentru a fi selectată ca majoretă, trebuie să treci printr-un proces de selecție extrem de riguros. O spune Han Seo-hee, fostă majoretă, care acum trăiește în Coreea de Sud.

"Întâlnește armata de frumuseți ale lui Kim Jong-un", titrează The Telegraph, care apoi prezintă mărturiile fostei majorete: "Cu toate am trecut pe la diferiți psihologi înainte de a ajunge majorete. Am fost pregătite astfel încât să nu avem un șoc când facem trecerea la o altă civilizație. Ni s-a spus că intrăm în altă lume. Antrenamente s-au bazat în principal pe faptul că nu trebuie să ne uităm țara nici măcar pentru un minut. Nu mergeam în afara Coreei de Nord doar pentru a încuraja, pentru a participa la spectacol, ni s-a spus că mergem direct în inima inamicului".


sursa: digisport.ro


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5963 secunde